• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emla krem le acısız epilasyon....

zeynebim03

hayat güzellllllllll
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
549
0
96
Afyon
MRB HANIMLAR BURDAN OKUYUPTA DENEDİĞİM BİR KREMİ SİZE DUYURMAK İSTEDİM...EMLA KREM GERÇEKTEN BİR MUCİZE CANIM ÇOK TATLIDIDIR EMİNİMKİ HERKEZİNDE ÖLEDİR EPİLASYONA BAŞLAMADAN EMLA KREMDEN 1 TÜP SÜRÜP 1 SAAT BEKLİYORSUNUZ VE HİÇ HİSSETMEDEN EPİLASYONU BİTİRİYORSUNUZ 2 TÜP KULLANIRSANIZ DAHA İYİ OLUR ASLINDA...TOPLAMDA 5 TÜP VAR İÇİNDE BEN SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM YAZDIRDIM AMA SİGORTA KARŞILAMIOMUŞ GENEDE ALDIM VE DENEDİM...28 LİRA...SİZDE MUTLAKA DENEYİN...VALLA HİÇ ACI DUYMADAN GENİTAL BÖLGENİN TAMAMINI ALDIM...bayanssulusmilealkisalkisalkis

Bu kremi direk sürmek değil de sürüp film ile sarmak etkili olmasını sağlar demişti bir kişi bana. bu şekilde mi kullanıyorsunuz?

Bu kremi direk sürmek değil de sürüp film ile sarmak etkili olmasını sağlar demişti bir kişi bana. bu şekilde mi kullanıyorsunuz?

evet canım sürüp iice yedirip üzerini streçle kapatabilirsin 1 saat kadar beklersin bir tane kıl çekip hissetmezsen başlarsın epilasyona.....

bu konuyu gördüğüme çok mutlu oldummm yaaaaa kaç lira olursa olsun kesinlikle alacağım bi kez al 1 ay rahat et 5 ampülse bu 5 ay demektir yaşassıınnn :)))

Back