Emir Sultan - Hüseyin Algül

gxuxlbeyza

benim güzel ailem
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2007
1.118
4
öncelikle selam arkadaşlar size emir sultan adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim ilgilenenlere,emir sultan peygamber efendimizin soyundan olup kabiri bursada bulunmaktadır,okuyunca hemen kendimi onun kabrinde buldum tavsiye ederim,okumadan öncede giderdim ama okuyunca çok etkilendim ve bursada bulunan arkadaşlar biz daha şanslıyız bir an önce sizde okuyun ve ziyaret edin..

arkadaşlar inan çok üzüldüm konuyu kaç kişi bakmış ama cevap yazan ilgilenen olmamamış çok degerli bir konuydu tabi herkesen kendi tercihi herkeze mutlu günler........:1no2:

canım kitabını okumadım ama filmini izledim...kabrinin bursada olduğunu bilmiyordum...yolum düşer inşallah birgün ziyaret ederim...

canım kitabını okumadım ama filmini izledim...kabrinin bursada olduğunu bilmiyordum...yolum düşer inşallah birgün ziyaret ederim...

canım ilgine saol bursaya yolun düştügünde bana ulaş özel msn den ben seni gezdireyim....bursa bir nevi evliyalar şehri........

hiranur-cum ah biliyom istanbuldada çok yerler var ordada en çok eyüp sultana gitmeyi istiyom inşallah birgün bir yerlerde görüşürüz ........

gülbeyza abla.. ben bursa yı o kadar merak ediyorum ki hatta sözlümle yerleşmeyi düşündüğümüz şehirler arasında bursa da var.. kitabın yazarını söyleyebilirmisin?

gülbeyza abla.. ben bursa yı o kadar merak ediyorum ki hatta sözlümle yerleşmeyi düşündüğümüz şehirler arasında bursa da var.. kitabın yazarını söyleyebilirmisin?

öncelikle merhaba canım ve inşallah dilegin gerçekleşir bursaya yerleşirsiniz,bursamız hem tarihiyle evliyalar şehri ayrıca iş açısından da potansiyeli çok olanbir şehir,emir sultan hazretlerinin canım hangi yayın yayın evine sorarsan sana bir kitap göstecektirler tercih senin kısa olanda var uzun olanda var negüzel ilgilenmem çok sevindim,hepimiz onların hayatlarını örnek alsak ah ahiretimiz harika olur neyse kitabı alınca okudugunda bana yaz bitanem :1hug:

X