Doğuma Hazırlık EMİR ' mi ÇINAR' mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
arkadaşlar 37 haftalık hamileyim ilk başlarda çınar da kesin kararlıydım ama kaç gündür emir aklıma takıldı sizce hangisi daha güzel bana emir gibi geldi ama sizinde fikrinizi almak istiyorum yardımcı olurmusunuz :71:

canım bencede ÇINAR ... adıyla yaşasın inşallah bir ömür mutlu olun...

emir tabiikiii :69:
çok güzel bi isim bence..
bu arada şimdiden bebeğiniz için Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin :71:

Canım görüyorsun her kafadan bir ses çıkıyor.aklın daha da karışacak bence.Ben de aynı şeyi kızım için yapıyorum ama sanırım en iyisi bizim içimize en çok hangisi siniyor.
Bu arada bence de kesinlikle Çınar.Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim ama gerçektende aklım dahada çok karıştı dediğim gibi çınar isminde kararlıydım sonradan emir de aklım kaldı eşime iki seçeneği sayınca emir dedi bende çok kararsız kaldım yaaaa :26:

arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim ama gerçektende aklım dahada çok karıştı dediğim gibi çınar isminde kararlıydım sonradan emir de aklım kaldı eşime iki seçeneği sayınca emir dedi bende çok kararsız kaldım yaaaa :26:

Canım eğer bu iki ismi de beğeniyorsan elemek yerine ikisini de birlikte koysanız olmaz mı?

aslında öylede düşündüm ama iki isimde R harfiyle bitiyo kulağa hoş gelirmi bilmiyorum bide eşim tek isim olsun istiyor çok kararsızım gerçekten

ikisi de çok güzel.. ama teknoloji çağında olduğumuzu düşünürsek çınar ismi uluslararası yazışmalarda Cinar olarak geçecek. nedense ben çınar ismini çok severken bir gün bunu düşününce bi tuhaf geldi.
yoksa benimde ilk bebeğim erkek olsaydı düşündüğüm isimler arasındaydı

biri adını feriha koydumun yakışıklısı
diğeri lale devrinin yakışıklısı(bence değil)

ya arkadaşlar izlediğiniz filme göre isim seçmede neyin nesi?

bi bakmışsın yayından kalkmış dizi ee nolucak araki bulasın emiri çınarı;)??

ya tabiki siz bilirsiniz ama çok çocukça buluyorum ben böyle şeyleri..

bizim zamanımızda da uzaylı zekiye diye bi dizi vardı,iyiki annemler diziden etkilenipte bana böyle bir ad takmamışlar...

ismimden çok veriliş amacını seviyorum ben...

dedemin bir öğrencisi varmış ve çok vefalı çıkmış,mezun olmuş(diş doktoru)yıllarca aramış sormuş
dedemi...annemde benim için,bu vefalı kızın adını verelim demiş...

çocuklarınıza isimlerinin koyuluş hikayelerini dizilerden mi anlatacaksınız..

çocuk bakacak ozamanki emir şimdi olmuş 60 yaşında kart horoz ben bunamı benziyorum demez mi;)

hadi bakalım,umarım çok sinirlendirmedim sizi ama düşüncelerimi içimde tutamadım;)

Bu tür anketlere ben de çok cevap veriyorum ama ben de aynı düşünceleri taşıyorum.Herkesin siyasi,dini görüşleri,hayata bakış açıları,öncelikleri,bulundukları aile yapısı,yaşadıkları yerin bakış açısı,eşinizin görüşleri,ailenizin görüşleri bunun gibi bir çok etken var.Bu olgular herkes için farklılık gösterir.Herkes buna göre farklı düşünceler belirtecektir.Herkesin bir isimde birleşip,diğer ismi kimsenin beğenmemesi gibi bir sonucun elde edilememesi aşikar.Bu da doğal olarak sizi kafa karışıklığına itecektir.İlk başta saydığım şeylerden dolayı belki çok beğendiğiniz bir isim size kötü,çrkin olarak lanse edilecek.Bence siz ne olursa olsun bu işe eşinizle kendinizden başka kimseyi karıştırmayın derim.Alternatif isimler,öneriler için çok iyi oluyor bence ama zaten siz altarnatiflerinizi belirlemişsiniz.İçinize en çok sineni seçin.O da olmadı bebeğinizi ilk kucağınıza aldığınızda ona baktığınızda belki bir fiziksel özelliği,ya da size küçük bir bakışı kafanızda bambaşka bir isim çağrıştıracaktır.:34:Bence en güzeli de bu.Güzelliklerle gelsin bebeğiniz.

dizilerdeki karakterleri soruyosunuz sanmıştım :27:

çınar kesinlikle

Back
X