Emir Berke Zincidi'nin ailesi savcılığa başvurdu!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Küçük oyuncu Emir Berke Zincidi'nin okul notları sosyal medyada ifşa edilince ailesi savcılığa başvurdu...

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre
Küçük Ağa rolü ile ünlenen TV dizilerinin sevilen ismi Emir Berke Zincidi'nin babası Berkant Zincidi, savcılığa başvurarak oğlunun e-okul sistemindeki kişisel bilgilerinin ifşa olduğunu kaydetti.

Baba Zincidi şikâyet dilekçesinde, 22 Ocak'ta Milli Eğitim Bakanlığı'nca oğlu Emir'e tahsis edilmiş olan e-okul sayfasına izinsiz şekilde girildiğini kaydetti.

TC kimlik numarası, okul numarası ve şifre gibi sisteme giriş için gerekli olan bilgilere ne şekilde ulaşıldığını anlamadığını kaydeden baba, bu bilgilerin bir de sosyal medyada paylaşıldığını belirtti.

Baba Zincidi; "Ali Türk" rumuzlu kullanıcı tarafından izinsiz olarak yayımlanan video ile oğluna ait özel hayatın alenen ifşa edildiğini ileri sürdü.

Savcılık, Berkant Zincidi'nin şikâyeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ne o notları düşükmüş demek ki bu kadar şikayet ettiklerine göre. Anne baba oğullarının üzerinden dünyanın parasını kazandı okul falan hak getire tabi. Ben bunun anne babasının sünnet düğünlerinde görmüştüm tv de taht ile getirmeler lüks düğün falan ayrıca annesi özel arana bile alınmasını falan istiyormuş çabuk harcadılar bu çocuğu yüzünü eskittiler.

Çocuğun 3 gram etinden, sütünden faydalandılar. Bu çocuk 18 yaşına geldiğinde, kendisine olan ilgili, alaka, şöhret bittiğinde hayatı mahvolacak. Bunlar nasıl acımasız bir anne-baba bilemiyorum. Allah akıl, fikir versin.
Bari bu olayı bu şekilde ifşa edip, bu olayı da paraya çevirme, vicdansız baba.

Toplumun ikiyüzlülüğü işte, sokakta mendil satan çocukları çocuk işciye destek vermeyin sakın alışveriş yapmayın diye vır vır öterler ama bu çocuğa çalışması para kazanması serbest bu çocuk, çocuk işci sayılmıyo varmı böyle bir ikiyüzlülük ya... ana babasını zengin etti resmen , ayrıca duyumlara göre çok devamsızlığı olmasına rağmen okuluda tam puanla geçmiş taktir almış ondan bu şikayetler.

en baba Hollywood çocuk yıldızları bile büyüyünce o etkisini kaybedip depresyona giriyor, uyuşturucuya başlıyor ya da en berbatı intihara kalkışıyor.. çok değil bir kaç sene sonra aynı muameleyi görmeyince neler olacak göreceğiz..

Benimde aklıma Macaulay Culkin geldi. Yıllarca evde tek başına film serisiyle holywood da bir numaraydı. Şuan çok vahim durumda, uyuşturucu bağımlılığından aynı homeless lara dönmüş, çok fena...

Kim takar dersi notları para herşeyi halleder nasıl olsa

Çocuk hep aynı gram büyümedi onlar hala paranın peşinde.

En dusuk notunu 80 gordum videoda notlar gayet iyi ama ifsa iyi olmamis bence bu cocugu kiskanan cok o kadar cok cocuk oyuncu varki Allah yolunu acik etsin emirin

Bu yaşta kendini kaf dağında gören bir çocuk yetiştirdiler, iyi ekmeğini yediler ve yemeye devam ediyorlar. Umarım o zirveden yere sert çakılmaz.

Ben anlamiyorum niye sadece bu cocugun ailesine yukleniliyor. Yuzlerce cocuk oyuncu var. madem yetenekliler oynasinlar. Hic biri oyuncu olmasa cocuk rollerini kim oynayacak?
Pedagog yardimlari alinarak oynayabilirler saglikli bir sekilde.
Su an zaten butun cocuklar prens, prenses olarak yetistigi icin buyuk bir ycurum da yasamazlar eskisi gibi.
Nerde cocugun fotosunu paylasan birini gorsem altinda prensim prensesim yaziyor. dogumgunleri de ona keza hep prens prenses. Sanirsin kendisi kralice

Notunu okulunu bilmemde bu cocuk hic buyumedi kac yildir yaw gram kiloda almiyo calismaktan

Ufacık çocuğunu para uğruna filmlere sürükleyen bir anne babanın böyle bir dava açması oldukça komik.
Madem çocuğunun özel hayatı çok umrundaydı neden bu işi yaptırıyorsun be adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…