- Konu Sahibi reyyan1984
-
Evet canım diğer konunu hatırlıyorum bende çok üzülmüştüm :26: Allah yardım etsin o aileye ve Emir bebeğe :26:
çok sağol canımmmöncelıkle emır bebege acıl sıfalar dılıyorum. Ben rehabılıtasyon merkezınde uzun yıllar calıstım emır bebek ıcın aılesı bulundugu ıl sosyal hızmetlerıne hastahaneden aldıgı saglık raporuyla basvuru yapsın devletın boyle cocuklar ıcın verdıgı anne bakım maası mevcut en azından bu asgarı ucretle emır bebege ekstra fızık tedavı ve ozel egıtım hızmetlerı saglanır.yıne bulundukları ılcede ozel egıtım ve rehabılıtasyon merkezlerı mevcutsa zaman kaybetmeden basvursunlar kurum onlara rapor cıkartacak ve haftada 2 seans olmak uzere rehberlık arastırma merkezının verdıgı rapor dogrultusunda ozel egıtım ve fızık tedavı hızmetını ucretsız olarak saglayacaktır.ama egıtıme ne kadar hızlı baslarsalar emır bebek okadar hızlı gelısım gosterır anne babada egıtımcılerın yonergelerını muhakkak evde uygulasınlar.ınsallah en kısa zamanda gelısım gosterır emır bebek.
aminnn canımmmmALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH(AMIN)
aminnnnnnnnnn canımmmmmallah yardimcilari olsunnn..
insallah dertlerine biran önce sifa bulurlar.
aminnnnnnnnnnnnnnn canımmAllah yardımcıları olsun.çok zor bir durum.
İş ve işçi bulma kurumuna başvurdunuz mu?
Önce iş ve işçi bulma kurumuna başvurmalı,internet ortamından bir iş bulabileceğini sanmıyorum.İş bulmak kolay değil işssizlik almış başını gidiyorken.Çaba harcamalı,her kapıyı çalmalı ama oturduğun yerden ,klavye kullanarak iş bulunmaz.Bütün imkanları kullanacaksınız evet ama daha işçi bulma kurumunu sormamışsınız bile.ah vah etmekle olmuyor bu işler malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?