• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMİR bebeğim ve onun geleceği ne olacak

reyyan1984

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
2.638
4
0
40
Çorum
iyi akşamlar arkadaşlar

nasıl yazmalıyım nasıl paylaşmalıyım bilemiyorum

benim eltimin bir oğlu var geçen sene mayıs ayında doğdu

ilk doğduğu günden beri
yani çocuk şu an 10 aylık ama 10 ayın 4 ayında hastanede yatmıştır takribi olarak :(

bebek jouberd sendromlu ( bir genetik hastalık yürüme -konuşma-algılama problemi olan bir rahatsızlık ve tedavisi yok deniyor )

şimdi ben bir konu daha açmıştım ve EMİR'in fizik tedavi ile yürüyebileceği konuşabileceğini öğrendim

bizim yaşadığımız ilçede bir özel eğitim kurumu var ancak buradaki özel eğitim emir bebek için ne kadar yeterli olur bilemiyorum

kaynımlar köyde yaşıyorlar
birde kaynım yazın çalışır kışın onunla geçinirler

mesela şuan kayınbabam ankarada bekçilikte bu yaşında emeklisine 1 yıl var

kaynım bir iki iş başvurusunda bulundu ANKARA da aama yanıt alamadı

ne yapılabilir nasıl olur bilemiyorum

bazen duyuyorum şu işe girmiş bu işe girmiş

zaten benim için kaynım değil emir önemli olan ne diyim
yani bi şekilde geçinip giderler bizim yaşadığımız ilçede bulsalar bile işi

o bebek için ne yapabilirim needebilirim diye düşünüp duruyorum

kaynıma nerden nasıl iş buluruzda EMİR bebeğe bir faydam dokunur

şimdilik tek yapabildiğim dua etmek RABBİME

işkura bakınıyırum başka ne yapayım

ne yapılabilirse geç kalınmadan yapılsın istiyorum:14::14::14::14:

ama daha başka ne yapabilirim onlara nasıl faydam dokunur bilmiyorum

ve inanı çok üzülüyorumm

Evet canım diğer konunu hatırlıyorum bende çok üzülmüştüm :26: Allah yardım etsin o aileye ve Emir bebeğe :26:

Evet canım diğer konunu hatırlıyorum bende çok üzülmüştüm :26: Allah yardım etsin o aileye ve Emir bebeğe :26:

sağol canımm
diğer konum iş aramakla alakalı olduğu için taşındı
konuyla ilgili olunan bölüme

ama malesef orada okuyan yada cevap atan yok

bu mesajı yazarkende dikkat ettim inşallah hatalı yeri yoktur:44:

öncelıkle emır bebege acıl sıfalar dılıyorum. Ben rehabılıtasyon merkezınde uzun yıllar calıstım emır bebek ıcın aılesı bulundugu ıl sosyal hızmetlerıne hastahaneden aldıgı saglık raporuyla basvuru yapsın devletın boyle cocuklar ıcın verdıgı anne bakım maası mevcut en azından bu asgarı ucretle emır bebege ekstra fızık tedavı ve ozel egıtım hızmetlerı saglanır.yıne bulundukları ılcede ozel egıtım ve rehabılıtasyon merkezlerı mevcutsa zaman kaybetmeden basvursunlar kurum onlara rapor cıkartacak ve haftada 2 seans olmak uzere rehberlık arastırma merkezının verdıgı rapor dogrultusunda ozel egıtım ve fızık tedavı hızmetını ucretsız olarak saglayacaktır.ama egıtıme ne kadar hızlı baslarsalar emır bebek okadar hızlı gelısım gosterır anne babada egıtımcılerın yonergelerını muhakkak evde uygulasınlar.ınsallah en kısa zamanda gelısım gosterır emır bebek.

öncelıkle emır bebege acıl sıfalar dılıyorum. Ben rehabılıtasyon merkezınde uzun yıllar calıstım emır bebek ıcın aılesı bulundugu ıl sosyal hızmetlerıne hastahaneden aldıgı saglık raporuyla basvuru yapsın devletın boyle cocuklar ıcın verdıgı anne bakım maası mevcut en azından bu asgarı ucretle emır bebege ekstra fızık tedavı ve ozel egıtım hızmetlerı saglanır.yıne bulundukları ılcede ozel egıtım ve rehabılıtasyon merkezlerı mevcutsa zaman kaybetmeden basvursunlar kurum onlara rapor cıkartacak ve haftada 2 seans olmak uzere rehberlık arastırma merkezının verdıgı rapor dogrultusunda ozel egıtım ve fızık tedavı hızmetını ucretsız olarak saglayacaktır.ama egıtıme ne kadar hızlı baslarsalar emır bebek okadar hızlı gelısım gosterır anne babada egıtımcılerın yonergelerını muhakkak evde uygulasınlar.ınsallah en kısa zamanda gelısım gosterır emır bebek.
çok sağol canımmm
1 yaşında alınabiliyormuş
inşallah bizzate ben ilgilenicem gidecem ne nasıl oluyor öğrenmeye çalışam

cevap için çokkk teşekkürr ediyorum

MEVLAM seninde bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh
ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:
aminnn canımmmm
allah yardimcilari olsunnn..
insallah dertlerine biran önce sifa bulurlar.
aminnnnnnnnnn canımmmmm

MEVLAM seninde bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh
Allah yardımcıları olsun.çok zor bir durum.
aminnnnnnnnnnnnnnn canımm
İş ve işçi bulma kurumuna başvurdunuz mu?

inanın hiç bilmiyorumm
aslında soracaktım ama

çarşamba cenazemiz var dedelerini kaybettiler
ALLAH cc rahmet eylesin
o yüzden hiç aklıma gelip sormadım :50:

Önce iş ve işçi bulma kurumuna başvurmalı,internet ortamından bir iş bulabileceğini sanmıyorum.İş bulmak kolay değil işssizlik almış başını gidiyorken.Çaba harcamalı,her kapıyı çalmalı ama oturduğun yerden ,klavye kullanarak iş bulunmaz.Bütün imkanları kullanacaksınız evet ama daha işçi bulma kurumunu sormamışsınız bile.ah vah etmekle olmuyor bu işler malesef.

Önce iş ve işçi bulma kurumuna başvurmalı,internet ortamından bir iş bulabileceğini sanmıyorum.İş bulmak kolay değil işssizlik almış başını gidiyorken.Çaba harcamalı,her kapıyı çalmalı ama oturduğun yerden ,klavye kullanarak iş bulunmaz.Bütün imkanları kullanacaksınız evet ama daha işçi bulma kurumunu sormamışsınız bile.ah vah etmekle olmuyor bu işler malesef.

bende biliyorum ah vah etmekler olmayacağını
durumun garipliğini size anlatsam
kardeşim o zaman seni ne ilgilendiriyor dersiniz

biraz evvel arayıp sordum
evet başvurmuş ama herhangi bir yanıt alamamış yada geçiçi işler
benim onlar için istediğim kalıcı bir iş

yoksa bi çok insan gibi 3-5 aylık işlerle oraya yerleşip sefil olmakta var

artı ben burda klavye kahramanlığı yapmıyorum
kiminle konuşursam soruyorum
elimden ne kadar geliyorsa da onu yapıyorum
belki buradada biri denk gelirde gel kardeşim bak burda şurda uygun bir iş var yardımcı olabilecek tanıdıklarım var diyen birini bulurum diye yazıyorum

ama bunu sadece emir için yapıyorum yoksa açık konuşmak gerekirse ne kaynım ne eltim beni o kadar ilgilendirmiyor :50:

Back