Doğuma Hazırlık eminönünden alışveriş yapanlar yardım..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam arkadaslar 29 ekım tatılını degerlendırıp ıstanbula gıdıcem gıtmısken alısverıs yapayım istiyorum ne alıcam nerden alıcam bılmıyorum alışverış yapanlar nereyi tavsıye edersınız havuzlu han varmıs ordan hangı magazadan alışverıs yaptınız .pijama takımı nereden alabılırım...

selam arkadaslar 29 ekım tatılını degerlendırıp ıstanbula gıdıcem gıtmısken alısverıs yapayım istiyorum ne alıcam nerden alıcam bılmıyorum alışverış yapanlar nereyi tavsıye edersınız havuzlu han varmıs ordan hangı magazadan alışverıs yaptınız .pijama takımı nereden alabılırım...

cnm evet eminönü havuzlu han hemen hemen tüm ihtiyaçlarını bulabileceğin bir yer. zaten 3-4 katlı bir han. herşeyini ordan alabilirsin.yalnız benim tavsiyem alacağın ürünlerin piyasadaki ortalama fiyatlarını bilip gidersen kazıklanmazsın :) kaydirigubbakcemile5

ben bütün alış verişimin hepsini havuzlu handan yaptım çok uygun fiyata kaliteli bir sürü şey bulabilirsin ordan dışarıdan çok daha ucuz herşey ben araştırdım birde eminönünde miniço var orayada uğra mutlaka ordada uygun şeyler var. allah bebeğine kavuştursun tez zamanda inş benie tabi ki

Adacım 29 ekimde havuzlu han kapalıymış galiba bilgin olsun...Bebiş nasıl bu arada?Cinsiyetiniz ne?

bu arada bılg arkadaslar havuzlu han a gıderken eger nakıt yapıcaksanız alısverısı cıddı ındırımler soz konusu olabılıyor. kk ıle de alısverıs secenegı mevcut ama nakıtte hatırı sayılır pazarlıklar yapılıyor...

Bende havuzlu handan alışverişimi yaptım, çok da memnun kaldım. Pijama ve gecelik takımlarımı da Hürriyet Çarşı' sından aldım.

29 ekimde kapalıymış arkadaşlar havuzlu han sanırım.handaki bebe çeyizi dükkanını aradım,sordum.Bende tatil gününü değerlendirmek istiyordum ama gidemiycem.

bebek şekeri, kapı süsü falan tarzı şeyler de balkapan han diye bir sokak var oradalar canım..
havuzlu hanı ben duymamıştım, gittiğimde oraya bakıcam mutlaka.

Adacım 29 ekimde havuzlu han kapalıymış galiba bilgin olsun...Bebiş nasıl bu arada?Cinsiyetiniz ne?

ıyıyız toprakcım..bugun 22 haftalık olduk şükür..cınsıyetı erkek...hersey yolunda rabbım tamamına erdırsın...sen nasılsın senınkı kızdı degılmı...senın nasıl gıdıyor..

sevgili ada67 bizde 23 haftalık olduk ve cinsiyet erkek :) sanırım erkek sezonuna denk gelmişiz.Allah sağlık versinde cinsiyet mühim değil

Of ya karnım burnumda gitmiştim Eminönüne. Esas bebek şekeri almak içindi ama aradığım bir battaniye sebebiyle girmediğimiz deliği kalmamıştı.

X