Kına Gecesi Eminönünde ucuz bindallı

sempatikcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
218
0
96
37
İstanbul
Ya arkadaşlar çevremde duyuyorum eminönünden bindallıyı 50 tl ye aldım 100tl ye aldım diye ya bir banamı geliyor bu eminönündeki pahalı dükkanlar ben nereye sorsam 150-200tl diyorlar :) Şanssızmıyım neyim şu ucuz yerleri bilen tarif edebilecek olan varmı bu düğün arifesinden 200tl bindallıya bayılmak istmeioyrum daha abiye alıncak :)

hayırlı olsun cnm.... Ben de bir zamanlar bindallı satıyordum. Hatta elimde de bir kaç tane kaldı. kolisinde duruyor. istanbuldan getirtmiştim... 4-5 sene oldu tabii. belki modası bile geçmiş olabilir... şimdi daha güzel modeller görüyorum gelinlerde.. Ben de Turizm de çalışıyorum.xcxxxxxxxxxx sitesi.. .. Muğla Ortaca Sarıgerme de oturuyoruz..

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba :)

Benim de kınam Kasım'da olacak. Aynı şekilde ucuza bindallı arıyorum :)

Bulabildin mi merak ettim.

kızlar emınonu kürkçü handa ucuz bındallar var 50-60 dan başlıyor daha bu hafta oradaydım.kınada çerezler için kese,oynayanlara dağıtmak üzere rengarenk mendiller,mizsafirlere hazır güllü kınalar,ve yuksek yuksek tepeleri söylerken herkesın elıne gecırceği çok şık özel hazırlanmış mumlar aldım kırmızı kırmızı :)))

Kürkçi han nerde canım.Tarif edermisin.Mısır çarşısına uzak mı ?? Bende uygun fiyata bindallı arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…