canım lütfen hastaymışsn zaten üzme kendini bir pislikten kurtulmuşsun tatlım yaşın çok genç neler çıkıcak karşına rabbim kurtarmış ondan seni allahından bulsunlr üzme kendini lütfen değmez iğrenç şeyler çok sinir oldum
niye kötüsün böylesi bi insanla evlilik yapsaydım ne olurdu halim diye mmi kötüsün...
bence sevin sadaka ver rezil utanmaz ahlaksız birinden kurtulmussun nie üzülüyosun arkadasım
Şuan biz ne söylesek acınızı hafifletmez ; fakat bir gün bu öfkenizin geçecegine ve sizi hak eden biriyle mutlu olacagınıza inanarak günlere devam edin..
O hasta olan kalbinizide , değmez bir adam için yormayın, onu hak edene vereceğiniz güne kadar
iyi bakın ona.
Herşey iyi olacak, o adamda size yaptığını elbet fazlasıyla ödeyecek.
.................
Kadının kızı da bir tuhafmış.Annesi erkek arkadaşının arkadaşı ile çıkıyor,kız doğal karşılıyor,işe bak !
2 çift birlikte gezmeye filan mı gidiyorlarmış,ne kadar uygunsuz.
Ayrıca iş ortaya çıkınca kızın erkek arkadaşı,kayınvaldesi hakkında atıp tutuyor.Yok bana hiç mantıklı gelmedi.
Eğer hikaye doğruysa,evlenmeden öğrendiğin için şükret.Daha da bu konu hakkında erkek arkadaşın veya o kızla birşey konuşma.Detayları öğrendikçe iyice miden bulanır.
Genellikle böyle gelip itiraf eden kadınlar son kozunu kullanan,kaybeden taraf olurlar.
Ama burada arkadaşın seni tercih etse ne olacak ki,durum rezalet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?