• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminevim den ev

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba kızlar daha önce bu konu başlıkları açılmış ama uzun zaman olduğu için cevap alamadım yazdıklarıma.bulunduğumuz şehirde yeni şube açtığı için eminevim uygun koşullu gözüken kampanyası mevcut peşinat siz ev İmkanı sunuyotalan arkadaşlar var mı acaba bu sistemle ev sahibi olan güvenilir miyiz yardımcı olursanız çok sevinirim:oops:

Valla bende merak ediyorum
Hic tatmin edici aciklama yok
Sizinkinin taksitleri ne kadar olacak ?

Valla bende merak ediyorum
Hic tatmin edici aciklama yok
Sizinkinin taksitleri ne kadar olacak ?
aylık 300 tl gibi ama detayları henüz görüşmedik 61 aylık bir süreç en geç yanı 5 yıl içinde eve giriliyormuş ama detaylı arama yapsam da adam akıllı hiçbir bilgiye internetten ulaşamadım

aylık 300 tl gibi ama detayları henüz görüşmedik 61 aylık bir süreç en geç yanı 5 yıl içinde eve giriliyormuş ama detaylı arama yapsam da adam akıllı hiçbir bilgiye internetten ulaşamadım
300 tl mi :KK57:
Ne kadar azmis ..
Ama 5 yil cokmus evet 5 yila kim ole kim kala ..
Ben guvenemem acikcasi

300 tl mi :KK57:
Ne kadar azmis ..
Ama 5 yil cokmus evet 5 yila kim ole kim kala ..
Ben guvenemem acikcasi
evet uzun bir zaman On kişilik gruplar halinde veriliyordu yani her kuraada On kişi belirlenip onlara veriliyor çıkmayanlara kıra yardımı yapılıyormuş uzun gibi duruyor ama kirada oturunca yatırımda yapılmıyor sistemden yararlanıp memnun olanlar var mı bilmiyorum o çok önemli tabiki ama olumsuz da olumlu da yorumlar yok denecek kadar az sitesinde referanslar var oradan kendi şehrim de bulunan birisini arayıp bilgi almayı düşünüyorum bakalım

Bir kaç arkadaşım da dolandırıcı olabilme ihtimallerinden söz etti ama günahlarını almak istemem. Bu devirde herkese güvenilmeyeceğini ekleyerek merakla konuyu takip edeceğim.

bulasmayın derım ben. guvenılmez. bekle bekle cıkmıyor bir arkadasıma 1 senedır araba cıkacak. yersen.

Ben ve eşim bunu güvenilir bulmuyoruz.
Sebebine gelince, devlet garantisi altında olan bir firma değil.
Kısaca bir banka değil nihayetinde.
Yarın öbürgün batmayacağı ne malum?
Diyelim ki 4 sene ödediniz ve kurra da siz çıkmadınız hala bekliyorsunuz, ama ödemiş olduğunuz da belli bir mebla var. Firma battı, güvencesi ne?
Sizin ödediğiniz paralar ne olacak? Bunun geri ödemesini kim yapabilecek?

O anlamda bana güvensiz geliyor açıkçası.

Ben ve eşim bunu güvenilir bulmuyoruz.
Sebebine gelince, devlet garantisi altında olan bir firma değil.
Kısaca bir banka değil nihayetinde.
Yarın öbürgün batmayacağı ne malum?
Diyelim ki 4 sene ödediniz ve kurra da siz çıkmadınız hala bekliyorsunuz, ama ödemiş olduğunuz da belli bir mebla var. Firma battı, güvencesi ne?
Sizin ödediğiniz paralar ne olacak? Bunun geri ödemesini kim yapabilecek?

O anlamda bana güvensiz geliyor açıkçası.
tabi ki zaten güven konsun endişe oluşuyor insanda haklısınız bende teslim almış ya da şöyle şöyle sıkıntı yaşadım diyen görmedim nette duymadım enterasan olanda o az çok her konuda yorum olur bununla ilgili kimsede daha önce açılan konulara yorum atmamış

tabi ki zaten güven konsun endişe oluşuyor insanda haklısınız bende teslim almış ya da şöyle şöyle sıkıntı yaşadım diyen görmedim nette duymadım enterasan olanda o az çok her konuda yorum olur bununla ilgili kimsede daha önce açılan konulara yorum atmamış

Sorgulanası birşey bence.
Boşverin çok fazla bel bağlamayın derim.

Ben istanbulda oturduğum için, evet burada ev almak çok zor.
Ancak merkez dışı yerde oturacaksın ki kesene uygun bir ev bulabilesin (eğer yeni isteniyorsa).
O da çektiğin yol eziyetine değmez.

diyorum artık Allah büyük, çok şükür aç değiliz açıkta değiliz, bir gün elbet bizim de evimiz olur.

Kasımda 4 yılımız bitecek hala kurada çıkmadık. bakalım 4 yılın sonunda kurada çıkmasan bile ev paranı veriyorlarmış. aylık 700 taksit veriyoruz. 8 yıl toplamda. eğer eve geçersek yaklaşık 1100-1200 e çıkıyor taksit miktarı. eşim faize bulaşmamak için girdi buna. ama hala kiradayız. hem kira öde hem taksit. belli bir peşinatınız varsa kredi çekip ev almak daha iyisi. hem evinizde oturmuş olursunuz. bide güvence yok şimdi firma battık dese 4 yılda ödediğimiz parayı geri alma garantisi yok.

Sorgulanası birşey bence.
Boşverin çok fazla bel bağlamayın derim.

Ben istanbulda oturduğum için, evet burada ev almak çok zor.
Ancak merkez dışı yerde oturacaksın ki kesene uygun bir ev bulabilesin (eğer yeni isteniyorsa).
O da çektiğin yol eziyetine değmez.

diyorum artık Allah büyük, çok şükür aç değiliz açıkta değiliz, bir gün elbet bizim de evimiz olur.
aynen öyle nasipte varsa inş olur her ne kadar peşinat sız deseler başta yine katılım ücreti vs. 16bin tl veriliyormuş bizde de şuan o bütçe olmadığı için artık başka bahara kaldı kısmet :KK51::KK22:

Kasımda 4 yılımız bitecek hala kurada çıkmadık. bakalım 4 yılın sonunda kurada çıkmasan bile ev paranı veriyorlarmış. aylık 700 taksit veriyoruz. 8 yıl toplamda. eğer eve geçersek yaklaşık 1100-1200 e çıkıyor taksit miktarı. eşim faize bulaşmamak için girdi buna. ama hala kiradayız. hem kira öde hem taksit. belli bir peşinatınız varsa kredi çekip ev almak daha iyisi. hem evinizde oturmuş olursunuz. bide güvence yok şimdi firma battık dese 4 yılda ödediğimiz parayı geri alma garantisi yok.
evet haklısınız hem kira hem oranın taksitleri fazla oluyor bizde faize bulaşmamak adına düşündük ama peşinat vermesende katılım bedeli vs. Bütçemizi aşıyor o kadar zorlanıyor üstüne garantisi de olmayınca insan çekiniyor tabi sizde inş en kısa zamanda evinize geçersiniz hayırlısıyla

Ablamgilde yazildilar suan 1 yıl oldu her ay ödeme yapılıyor kura yapıldı çıkmadı 1 yıl sonra yine kura olcak eğer çıkmazsa ödediğin parayi fazlasıyla iade ediyorlar onun disinda vazgecerseniz yine istediginiz zaman paranızı alıyorsunuz gayet güvenilir zaten enistemde polis baya bi arastirdilar oyle yazildilar onlarda bi sorun yok

Merhaba kızlar daha önce bu konu başlıkları açılmış ama uzun zaman olduğu için cevap alamadım yazdıklarıma.bulunduğumuz şehirde yeni şube açtığı için eminevim uygun koşullu gözüken kampanyası mevcut peşinat siz ev İmkanı sunuyotalan arkadaşlar var mı acaba bu sistemle ev sahibi olan güvenilir miyiz yardımcı olursanız çok sevinirim:oops:
ablamlar baslangıcta 15000 nakit ve her ay 1500 tl ödemelerine ragmen hicbir kur'a da çıkmadılar ablamlar ayrılmak isteyincede nakitin 5000 tl sini ödemediler dikkatli ol bence

mesele 4 yılda atıyorum 200.00 tl ödedeınız

4 yıl evvel almak ıstedıgınız daire 150.00 tl idi diyelim

bu ay da kura size çıktı ama alm ak istediğiniz ev 300.00 olmus

aradakı o acık nasıl kapatılacak

mesele 4 yılda atıyorum 200.00 tl ödedeınız

4 yıl evvel almak ıstedıgınız daire 150.00 tl idi diyelim

bu ay da kura size çıktı ama alm ak istediğiniz ev 300.00 olmus

aradakı o acık nasıl kapatılacak

İşte sorun orda zaten. Biz 80000 TL için girdik. 4 yıl önceki 80000 TL ile iyi kötü (ilçede) bir ev alabiliyorduk. Ama şimdi 80000 TL ye aynı yerden hayatta ev alamayız. Ben olsam bu işe hiç girmezdim ama eşim faize bulaşmak istemedi. şimdide verecekleri paranın üstüne baya bir koymak lazım. hayırlısı bakalım herkes için.

İşte sorun orda zaten. Biz 80000 TL için girdik. 4 yıl önceki 80000 TL ile iyi kötü (ilçede) bir ev alabiliyorduk. Ama şimdi 80000 TL ye aynı yerden hayatta ev alamayız. Ben olsam bu işe hiç girmezdim ama eşim faize bulaşmak istemedi. şimdide verecekleri paranın üstüne baya bir koymak lazım. hayırlısı bakalım herkes için.
hadi ya :((((
biz de çok düşündük eşim ile ama ben cesaret edemedim
biz de kredi çektik dün ilk onay geldı aylık ödemeler baya yuksek ama sıkmazsak asla ev sahıbı olamayacagız

insallah sıızın de işleriniz kolaylıkla hallolur:(

Merhaba;
Eminevim bankaya göre avantajlı, ama iyi inceleyip koşulları incelemek lazım. Yanlış bilmiyorsam, Gruplara girince ev sahibi olanlara zorlanmasın diye kira yardımı toplanıyor.

Back
X