- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi kararsiz_2013
-
Biri Emine Hanım'ın danışmanına o kadınların bildiğimiz köle olduğunu söylesin. Harem ve kadın hakkı aynı cümlede, ay neyse demiyorum bir şey.Osmanlı'da kadınların bu kadar önemli vakıf hizmetlerinde bulunmalarının, onların mülk edinebildiklerini ve bunu özgürce tasarruf edebildiklerini gösterdiğine dikkat çeken Emine Erdoğan şunları söyledi: "Bu, kadın haklarının medeniyetimizde ne kadar köklü biçimde yerleşik olduğuna işarettir
Buradan da anlaşılabileceği üzere, aslında padişahlar gerçekte Türk kanı taşımıyor sonucu çıkıyor..haremdeki kadınlar ssavaş ganiemeti olarak gelen güzel yatak arkadaşlarıydı.Tabii ki padişah karşısına çıkardıklarına iki kelam öğretiyorlardı.Ne de olsa ileride bu yabancı , köleler padişah karısı oluyordu.
Dönen entrikalar,özlen bebekler,şişlenen hamile karınlar,zorla yapılan düşük ve kürtajlar,zehirlemeler....
daha neler sıralayabilirim bunlarda haremden çıkıyordu.
Hala padişahlık,saltanattan bahsediyorlar.
Emine Hanım bir halkın arasına inin tekrar,geldiğiniz yeri hatırlayın.
Bu konuma Osmanlının kanunları ile gelmediniz.
Türkiye Cumhuriyeti kanunları ve Atatürk ile silah arkadaşlarına her iki cümlenin birinde teşekkür etmeniz gerekmez mi ?
Ben bu haberi nerede okudum biliyormusunuz kizlar?marilyn monroe in vino veritas ? Ben yurtdisinda yasiyorum ve burdaki gazeteler bunu haber yapti. Yemin ile ben bile utandim. Seks dururken, egitim cok daha önemliydi canim hii hii. O halde Erdogan bey'de bir kac kadina "egitim" versin degilmi? Koskoca cumhurbaskani o, elbette o'da özendigin osmanli padisahlari gibi haremi olmasi lazim tabiki.
Bare o yaptigi saray biraz olsa daha dolmus olur
Reklam kampanyasını duydunmu bilmem kararsız, orada Reis-i Cumhur (Cumhur başkanı, halkın başkanı eski Türkçede) ve o reklamın sloganı Cumhurun (halkın) Reis-i (başkanı) olmaya geliyoruz idi.Ben bu haberi nerede okudum biliyormusunuz kizlar?marilyn monroe in vino veritas ? Ben yurtdisinda yasiyorum ve burdaki gazeteler bunu haber yapti. Yemin ile ben bile utandim. Seks dururken, egitim cok daha önemliydi canim hii hii. O halde Erdogan bey'de bir kac kadina "egitim" versin degilmi? Koskoca cumhurbaskani o, elbette o'da özendigin osmanli padisahlari gibi haremi olmasi lazim tabiki.
Reklam kampanyasını duydunmu bilmem kararsız, orada Reis-i Cumhur (Cumhur başkanı, halkın başkanı eski Türkçede) ve o reklamın sloganı Cumhurun (halkın) Reis-i (başkanı) olmaya geliyoruz idi.
Yani Cumhur başkanını halk seçti ama seçen halk neden niçin diye sorgulamadı..
Bu arada hareme ilk girecek yada girmeye çalışan kişi, Tuğçe kazaz olur kesin
Demeye çalıştığım, aslında istenilen sistem başkanlık değil, direk şu beyanlardan anşlaşılacağı üzere monarşi..ben halkın seçtiğine inanmıyorum.Seçenek yoktu cevap belliydi.
kelime oyunu yapıpta kafa karıştırıyorlar.
Haremde egitimini tamamlayan cariyeler hangi meslegi yapiyorlarmis onu da aciklamis mi?
Reklam kampanyasını duydunmu bilmem kararsız, orada Reis-i Cumhur (Cumhur başkanı, halkın başkanı eski Türkçede) ve o reklamın sloganı Cumhurun (halkın) Reis-i (başkanı) olmaya geliyoruz idi.
Yani Cumhur başkanını halk seçti ama seçen halk neden niçin diye sorgulamadı..
Bu arada hareme ilk girecek yada girmeye çalışan kişi, Tuğçe kazaz olur kesin
Demeye çalıştığım, aslında istenilen sistem başkanlık değil, direk şu beyanlardan anşlaşılacağı üzere monarşi..
Halk onu cumhur başkanı seçti, ama burada KK de bile başkanlık sistemine hayır diyen sevenleri var..
Demek istediğim niyet ilk baştan belliydi, bazıları anlamamakta diretti..
Yemin ediyorum yazacaktım vazgeçtim. Hadi biz he deyip geçiyoruz da yarın öbür gün biri çevirirse fena diye, nitekim olmuş.Ben bu haberi nerede okudum biliyormusunuz kizlar?marilyn monroe in vino veritas ? Ben yurtdisinda yasiyorum ve burdaki gazeteler bunu haber yapti. Yemin ile ben bile utandim. Seks dururken, egitim cok daha önemliydi canim hii hii. O halde Erdogan bey'de bir kac kadina "egitim" versin degilmi? Koskoca cumhurbaskani o, elbette o'da özendigin osmanli padisahlari gibi haremi olmasi lazim tabiki.
Yemin ediyorum yazacaktım vazgeçtim. Hadi biz he deyip geçiyoruz da yarın öbür gün biri çevirirse fena diye, nitekim olmuş.
Neyse kader buymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?