Utanması gerekirken övünüyor birde.Bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm liderlerle İngilizce konuştuğuna dikkati çekip, “Özel bir çaba, bir ders oldu mu?” sorusu üzerine Emine Erdoğan, “Bu doğallık bence, vücut dili. Yarım, çatapat da bildiği İngilizce ile çok güzel idare ediyor, kendine olan güveniyle... Dostluk, yani illa dil bilmek gerekmiyor, gönüllerle de konuşabilir insan karşıdakiyle. Ben de öyle yapıyorum arkadaşlarımla” dedi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı'nın eşi çok zarif...
Kadın bir de 50 yaşlarında ama çok genç duruyor dimi
Neden utanacakmış!Utanması gerekirken övünüyor birde.
İngilizce bilmeyen eşinden utanabilir mesela. Hala çevirmen kullanan sahte diplomalı eşinden.Neden utanacakmış!
Arapça biliyor emine hanım....o zaman karşısındaki de utansın...ne türkçe biliyorum ne arapça diye...
Resmi 6 dilden birisidir arapça...
Peki onlarda Turkce bilmediği için utansın mı ?İngilizce bilmeyen eşinden utanabilir mesela. Hala çevirmen kullanan sahte diplomalı eşinden.
İngilizce bilmeyen eşinden utanabilir mesela. Hala çevirmen kullanan sahte diplomalı eşinden.
Sakinlik tamamda yazılanları anlamakta sorun var. Elma ile armudu karıştırmasak olmaz zatenSakin sakin
Sakinlik tamamda yazılanları anlamakta sorun var. Elma ile armudu karıştırmasak olmaz zaten
Haklısınız ceza aldığıma değmeyecek tartışmalara çekiliyorum.Ceza almayın diye yani..
Fikirler değişmiyor sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?