- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
- Konu Sahibi PelushPrenses
Sacinizi begenmedigini bakislarindan nasil anladiniz Allah askina??
Bence siz biraz fazla mi takintilisiniz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz vardır bende öle bardağın boş tarafını görmek ama yani sanki önceden sanki benden daha çok etkileniyomus gibi hisseddyiordum bi de hiç demedi saçların değişiş filan diye ayrıca kendimi sarısınken daha seviyosum biraz pişman oldum gibi ondan öyle yorumlamıs da olabilirim :)Sacinizi begenmedigini bakislarindan nasil anladiniz Allah askina??
Daha bir ay olduhoşlanıyor olsa gelip konuşmaz mı?
çekingen biri mi?
şimdi birlikte iş için uzakça bir yere gidiyoruz hadi bakalım dua edin bnm için lütfeeen :))1 yaş senden küçük olması nie sorun olsunki..bide boyunuzda aynı olsun o da dert değil...ama.en onemli şey herseye bi anlam yükleme boşver akışına bırak saçının rengini beğenmediğini bakislarindan anlayamazsinki..:)..
kafana takmadan herseyi olacaksa oluyor zaten sen kendini iyi hisset önemli bu
Asla ben belli etmem. Sonra reddederse nereye atarım kendimi :) İş yerinin aynı olması da cok buyuk eksi Ama yani zaten belki de kendi kendime gelin güvey oluyorum bi de dün gene 23 45 de filan baktım whatsap daydı belki de konustuğu görüştüğü birisi var. Eğer varsa bir an önce bu ortaya çıksın istiyorum :/
he bi de benden 1 yaş küçük o da buyuk bir eksi ben ce
boyu da benden en fazla 1-2 cm uzundur ayyy yok yok erkekler kendinden çok kısa kız istiyor bu iş yaş neyse kısmet değilmiş :/
Arkadaşlar vaktinizi çalmıştım özür dilerim demin fotoğraflarında bişey arıyordu herhalde hızlıca geçerken 3 tane yan yana tek taş fotosu gördüm ama bu gün Öğlen yemeğinde de evlenmeyi düşünmüyorum dedi
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 yıllık ilişkimden yeni çıktım sayılır. Bir kaç ay oldu. Devamlı eleştirildim, hep tavizler verdim psikolojimi Gerçekten ÇOK bozdu Ve tabii ki insan kaybolan kendine güveninin geri gelmesi için yeni birileri olsun istiyor.
Bir aydır yeni bir yerde çalışıyorum. Bu çalıştığım yerde biri var ve sanki ilk geldiğim günden beri beni beğeniyor muş gibi hissediyorum. Ama hislerime hiç güvenmiyorum çünkü insan bu psikolojide biri olsun ister. Ve insanın iç dünyası da kendisini istediği şeyin gerçek olduğu yönünde kandırır ya..
Aslında elimde fazla done yok. O karı koca patronumuzun yakını ve öğrenciliğinden beri burda calışıryormus. Sekreter hanım da uzun zamandır calısıyor. Samimi bir ortam var.
Bu haftaya kadar sacım sarıydı. Galiba yeni halini pek beğenmedi ama... Bakışlarından böyle hissediyorum. Yani o hislere de bir güvenebilsem bir de özellikle patronumuzun eşinin ve çok az da arada sekreter hanımın da imalarından böyle hissediyorum. Ama onlar bizi kafalarının içlerinde birbirimize uygun görüp yakıştırdıkları için d öyle olabilir :/
şu soru işareti hali bir an önce son bulsa eğer hoşlanmıyorsa ortaya çıksın inşallah e tabii hoşlanıyorsa da daha fazla açık etsin :)
evet yeni ama 3. ayın içindeyim ben ce bu süre yeterliDaha yeni bir ilişkiden çıktıysan biraz ara ver hemen başkalarını düşünme derim..
evet yeni ama 3. ayın içindeyim ben ce bu süre yeterli
Pelushcan sen niyeti bozmussun, oturup dugun bile konusmussun :)))))
Herifi bilemem ama sankim senden yana bir ilgi var, hayirlisi olsun.)
sevgilisi ya da konustugu yokmusBeklentini de böyle yüksek tutma haklısın önceki ilişkin seni yıpratmış ama her erkeğin aşkın peşinden bu kadar koşacağını düşünmüyorum.Zaten onun da sana karşı hisleri varsa muhakkak bakışından imalarından anlarsın.Çaktırmadan konuştuğu olup olmadığını öğren bazı şeylerden emin ol çıkıp karşısına konuşabilirsin bu ayıp değil :) İnşallah hayırlısı olur hakkında
öğrendim yokmuş :)lafın arasına sokustur ee kız arkadasınla nasıl gidiyo de yok deerse hıı var biliyordum dee
senin taktiğini uyguladım ama yas değil boy konusunda uzun boylu kız filan diye o da kendisini de uzun boylu gördüğünü ima etti bi konu acıp yani boyumun sorun olmadığını öğrenmiş oldum senin taktik sayesindeDur bakalım daha yeni tanışmış sayılırsınız, iyi düşünelim iyi olsun.
Sana riskli ama güzel bir yol önerebilirim ben yaptım bunu işe yaradı. Böyle laf arasında yaşla alakalı bir şeyden bahset, o sana ısrarla yoo bence sen küçük gösteriyorsun falan derse demek ki önemsemiyor. Boy konusunda ise sırf uzun olduğu için kıymete binen arkadaşlarım oldu. Bence bekle ve gör Bize de yaz olur mu gelişmeleri
eee sonuc yok mu