Emilyacm da hamile!!

A

angel_34

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi angel_34
kızlar emilyacım da hamile :lepi:henüz çok yeni ben onun yerine size duyurmaya ve sizden dua istemeye geldimmmm delikafaduldenlütfen hepiniz dua edin canlarım emilyamız da sağlıcakla bebeğine kavuşsun çok güzel bir hamilelik geçirsin inşallahhhhhhh :teytey::teytey:

• Konu Sahibi angel_34

emilyacim tebrik ederim arkadasim hayirli ugurlu olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq::Saruboceq:
angel canim benim ne guzel dusunmussun opuyorumnanaktan Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin insallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

• Konu Sahibi angel_34
ayyyy angel cim cok teşekür ederim çok tatlısın ya dualarınızı bekliyorum bende tüm bebek isteyenler için dua ediyorum haftaya doktora gidicem kalp atışlarını bi duyayım ohhhh be dicem ama şimdi hep içimde bi tedirginlik ama kan değerlerimin bu kadar yükselmesi bile sevindirici inş. en kısa zamanda sende bebişini kucagına alırsın tatlım cok saol.

• Konu Sahibi angel_34
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... beni hatırlarsın ayrederya..... çok sevindim nazar değmesin.

• Konu Sahibi angel_34
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.

• Konu Sahibi angel_34

canım benim sen içini ferah tut inşallah haftaya minik emilyanın kalp atışlarını duyacaksın hepimiz senin için dua edicez hiç merak etme allahım istedikten sonra sağlıcakla kucağına alırsın tatlımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi angel_34
çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip estin...

• Konu Sahibi angel_34
tebrikler emilyacım sağsağlim kucağına alın inş

• Konu Sahibi angel_34
Emilya canim senin adina cok sevindim....kaydirigubbakcemile2zemuszemus
Ne guzel bizim topiktende boyle guzel haberler almak. ins darisi tum isteyen anne adaylarina...:Saruboceq:
cok cok sevindim

• Konu Sahibi angel_34
gozuaydin olsun.tebrikler...saglikla kucagin alsin insallah

• Konu Sahibi angel_34
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

• Konu Sahibi angel_34
hepinize teşekür ederim kızlar iyi dilekleriniz için saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…