• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emetofobi

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Benim emetofobi mi diyorlar ne? Kusma fobim var, kusmaktan çok korkuyorum. Küçükken okulda dersin ortasında kusmuştum. Belki de bu olay tetikledi, bu fobimi, bilemiyorum. Şimdiye kadar bir uzmandan destek almadım. Bu fobinin bana zararı da olabiliyor.Bir keresiinde gıda zehirlenmesi gibi bir rahatsızlığım olmuştu ve sırf bu fobim yüzünden zararlı maddeleri vücudumdan atamadığım için, rahatsızlık tehlikeli boyutlara ulaşıyordu neredeyse. Zehir kanıma karışıp, titreme, yüksek ateş, aşırı halsizlik, aşırı ishal vb. sıkıntılara sebep oldu. Soluğu hastanenin acil servisinde aldım. 1 gün boyunca serum tedavisi görmüştüm. Bu fobimden nasıl kurtulabilirim, Yardımcı olabilecek var mı? yazarsanız sevinirim.

Benim emetofobi mi diyorlar ne? Kusma fobim var, kusmaktan çok korkuyorum. Küçükken okulda dersin ortasında kusmuştum. Belki de bu olay tetikledi, bu fobimi, bilemiyorum. Şimdiye kadar bir uzmandan destek almadım. Bu fobinin bana zararı da olabiliyor.Bir keresiinde gıda zehirlenmesi gibi bir rahatsızlığım olmuştu ve sırf bu fobim yüzünden zararlı maddeleri vücudumdan atamadığım için, rahatsızlık tehlikeli boyutlara ulaşıyordu neredeyse. Zehir kanıma karışıp, titreme, yüksek ateş, aşırı halsizlik, aşırı ishal vb. sıkıntılara sebep oldu. Soluğu hastanenin acil servisinde aldım. 1 gün boyunca serum tedavisi görmüştüm. Bu fobimden nasıl kurtulabilirim, Yardımcı olabilecek var mı? yazarsanız sevinirim.

Ahhh ya bende bitek bende var sanıyodum bu durum:5:.Bende senin gibiyim cnm.Ama benimki korku değil.Tarif edemiyorum.Kazara kusacak olsam resmen kendimden geçiyorum:2:.Annem bebekkende böyleydin diyor.Ben evliyim bebek istiyorum ama bu hamilelikteki kusma meselesi kafamı bozuyor:26:.Allah korusun sıkıntıdan düşük yapmaktan korkuyorum:50:...Bi çaresi varsa bende öğreneyim.:31:

Ahha.. ben iki tane doğurdum..Hamileliğim boyunca cebimde bulantı haplarıyla dolaştım:5:

Ahha.. ben iki tane doğurdum..Hamileliğim boyunca cebimde bulantı haplarıyla dolaştım:5:

Bende öyle olurum sanırım.Ama işte ben nasıl söylesem çıkaramıyorum.Suratım kızarıyor ateşim çıkıyor göğüs altıma kramp giriyor olduğum yere yığılıyorum...Bayılmıyorum ama halim dermanım kalmıyor....Zor benim işim yaaa:31:

benim de öyle canım ya, çıkarıcam da görücem diye ödüm patlıyor:26::30:

dışarıda birşey yememeye çalışıyorum, yaptığım yemeği iki gün kalırsa atıyorum (buzdolabında bile saklansa), meyva sebzeleri iyice yıkıyorum. Kendi evimde bi şekilde idare ediyorum da başkasının evinde sıkıntı oluyor..:25:yani benim için sıkıntı oluyor. Sanki başkasının yaptığı yemek midemi bozucakmış gibi geliyor..:44:yesem de fazla yiyemiyorum:50::50:

Back