Çocuk Hastalıkları emerken zorlanma

• Konu Sahibi Konu Sahibi algor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

algor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
738
2
96
Kırşehir
merhaba....1,5 aylık kızım var..bazen emerken o kadar zorlanıyor ki kızım,kıvranıp duruyor,hatta ağlıyor bile..kilosu falan normal...neden olabilir ki acaba?

gazdan zorlanıyor muhtemelen gazı varken emip daha da sıkıştırıyordur gaz bu da bebekleri çok zorluyo

Benim bebeğimde aynısını yapıyordu.Doktora götürdüğümde gazdan olduğunu söylemişti.Zinco nun gaz ilacını kullandığdan sonra böyle sorun olmadı.Şu anda bebeğim 13 aylık.3 aylık olduğunda sorun vardı.

canım arkadasların dedigi gibi gazdan olabilir.bir de, burnu tıkalıysa ve iyi ememiyorsa aglıyor bebek. burnunun acık oldugundan emin ol. benimki de aynısını cok sık yapardı.cok gazlıydı. ben şöyle çözerdim emzirme sorunumu- biraz garip ve zor ama aç kalmasın diye mecburdum- bebek zaten küçük ve hafif oldugu için yapabilirsin bunu;ben ayaga kalkıp onu da kucagımda dik pozisyonda tutar gibi gögüs hizamda tutup emzirerek gezdiriyordum o zaman aglamadan emiyordu. yani dik pozisyonda ve gezerek emiyor. nedenini tam bilemiyorum ama hemen sakinleşir emerdi.

benim doktorumda emzirirken 45 derece açıyla (yani ayak kısmı yere doğru yatık ) ve emzirirken kahverengi kısmın tamamını verirsen daha az hava yutar böylece gazı da daha az olur demişti. tam yatar pozisyonda değil yani. umarım anlatabilmişimdir. ve ben hiç gaz ilacı vermedim. doktorum hiç önermedi. ama ayak tabanına adaçayı yağı sürüyordum. rahatlatıyordu.

acı elma yagıda cok ıyı gelıyor benım oğlumda aynısını yapıyor mememı tutamıyor tutamayıncada aglıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…