• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emerken ve uyku sırası titreme

Sulalesi-Raad

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2023
19
5
1
30
bebegim 5bucuk aylik son 1 aydir emerken sadece uyku sirasinda basi yada vucudunda titreme oluyo kasilma yok seslendigimde ve dokundugumda duruyo doktor olabilir normal dedi bu durumda olan var mi birde 3 defadir bronsit olduk ilk bronsitte olmaya basladi titreme sebebi bu olabilir mi ?

bebegim 5bucuk aylik son 1 aydir emerken sadece uyku sirasinda basi yada vucudunda titreme oluyo kasilma yok seslendigimde ve dokundugumda duruyo doktor olabilir normal dedi bu durumda olan var mi birde 3 defadir bronsit olduk ilk bronsitte olmaya basladi titreme sebebi bu olabilir mi ?
merhaba. benim bebeğimde de oluyor bazen. doktor önemli bişey değildir muhtemelen ama bi daha olursa video çek dedi. çektim cuma göstereceğim bakalım. yazarım sonucu. oğlum şu an 8 aylık, 2 ay önce başladı ve toplamda 6-7 kere oldu. hepsi emerken ve tam uykuya yeni dalmışken.

merhaba. benim bebeğimde de oluyor bazen. doktor önemli bişey değildir muhtemelen ama bi daha olursa video çek dedi. çektim cuma göstereceğim bakalım. yazarım sonucu. oğlum şu an 8 aylık, 2 ay önce başladı ve toplamda 6-7 kere oldu. hepsi emerken ve tam uykuya yeni dalmışken.
bizede bi sorun yok dedi ya hava falan kullanmaya baslayinca oldu bizdede yan etkilerinde titreme yaziyo emin olamadim yarin alerji bolumune goturucez birde ordada sorucam bakalim sende soylersen sevinirim hayirli sonuclarimiz olsun inaallah 🤲🏻

sonucunuz ne doktor ne dedi muane oldunuz mu ?

Benim oğlumda da oluyordu bebekken, emerken uykuya dalacağı esnada oluyordu tam, ben de videolar çektim çok endişelenmiştim ama Allah’a şükür 5 yaşına geldi
aynen ya sadece uykuya dalarken ve emerken oluyo genelde cok uykusu oldugunda ve gecikince oluyo bizdede

ben nöroloğa gittim bu durumu sordum korkma zamanla geçecek olur titremeler dedi. ayaklarda vardı

Back