• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emerken çırpınma mızırdanma neden olur?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
Bebeğim Emerken mızırdanıyo ağlar gibi yapıyo elleri ayaklarıyla çırpınıyo kafasını geri itiyo memeyi bırakıyo sonra geri alıyo neden yapıyo bunu sütüm mü az ya da gelmiyor acaba yoksa gaz mı bez sayımız 4-5

Bebeğim Emerken mızırdanıyo ağlar gibi yapıyo elleri ayaklarıyla çırpınıyo kafasını geri itiyo memeyi bırakıyo sonra geri alıyo neden yapıyo bunu sütüm mü az ya da gelmiyor acaba yoksa gaz mı bez sayımız 4-5
Burnu tıkalıysa

Süt azsa
Veya gaz varsa

Sımdı uc ihtimalde var

Hayir muhtemelen sut tazyikli gelip bogazina doluyor, boguluyor gibi anlatiyorsun??

Hayir muhtemelen sut tazyikli gelip bogazina doluyor, boguluyor gibi anlatiyorsun??
Yok boguluyo gibi değil ağlar gibi yapıyo mızırdanıyo memeyi ittiriyor bırakıyor ayaklarıyla da çırpınıyo. Kaka yaptı şimdi gazla birlikte oymuş derdimiz meger uyudu yapar yapmaz

Burnu tıkalıysa

Süt azsa
Veya gaz varsa

Sımdı uc ihtimalde var
Bez sayısı 4-5 ise sütüm yetiyor mudur kesin annem biraz ağlayınca aç heralde doymadı galiba diyo hep o yüzden sütüm yetmiyor galiba diye düşünüyorum bugun sağıyım bi dedim makineye gelmedi hiç ama elimle sıkınca geldi süt

Benim oğlum yüzüne süt fışkırinca bunu yapıyor, süt olmadığı zaman yutkunmuyor zaten
Aktif emiyo ama bazen boş mu emiyor diye düşünüyorum annem ağlayınca bazen aç galiba doymadı falan diyo göğüslerimde yumuşak gaz ve kaka yapamadıgı için diye düşünüyorum ama annem doymadı herhalde deyine acaba gerçekten doymuyor mu diye düşünüyorum ama 4-5 bez alıyorm kesin

Aktif emiyo ama bazen boş mu emiyor diye düşünüyorum annem ağlayınca bazen aç galiba doymadı falan diyo göğüslerimde yumuşak gaz ve kaka yapamadıgı için diye düşünüyorum ama annem doymadı herhalde deyine acaba gerçekten doymuyor mu diye düşünüyorum ama 4-5 bez alıyorm kesin
Kaç aylik bebeğiniz?

Back