Bebek Beslenmesi emerek uyumaması için ne yapmalı??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bidik1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
644
479
73
Arkadaşlar Selam,

7 aylık bir kızım var..şöyle bir çıkmazdayım..halen emziriyorum..2 gündür sütüm azaldı..
Geceleri bazen uykuya geçerken beni emiyor ve öyle uykuya geçiyor..Emdiği zaman azda olsa süt geliyor..(kelebek başlığı ile veridğim için görüyorum) zaten süt gelmediyse uyuyamıyor ve sinirleniyor.Bu arada beni emmeden önce devam sütü veriyorum esasında karnı tok..

Sütüm azaldı şimdi nasıl emerek uyumadan vazgeçiririm..

Yardımcı olabilir misiniz acaba?? :(

Eğer emerek uyuyorsa göğsünde biraz emzirip yatağına yatır ve başında bekle biraz ağlar ama sabırlı olup beşiğini sallayarak beklersen bi zaman sonra uyur inş

2 gundur sutunun az olmasi sutunun kesildigi anlamina gelmez.bebegin daha kucuk elbetteki emerek uyuyacak niye o keyfi ondan almaya calisiyorsun anlamadim

2 gundur sutunun az olmasi sutunun kesildigi anlamina gelmez.bebegin daha kucuk elbetteki emerek uyuyacak niye o keyfi ondan almaya calisiyorsun anlamadim

yok almak istemiyorum uyusun sorun değil..ama sütüm kesildiğinde nasıl olacak onu merak ediyorum??
o zaman memeden süt gelmicek ve o şekilde uyuyamıcak..o zaman nasıl olcak onu diyorum.. :)

Back