Merhaba uyku egitiminden sonra 15.ayda gece uykusunda sadece sabaha karsi 5 gibi uyaniyordu emzirip yatiriyordum. Normalde 8 aydan 15 aylik olana kadar hic mama icin uyanmadi. Ise basladigim icin gunduz hic emmiyordu. Ozledigi icin ve alerji yuzunden gelisimi geri gittigi icin 15 aydan sonra emzirmeye basladim. Evet yatagina birakiyorum kendi kendine uyuyor. Ben de oncesinde kendim ugrastim aglamasindan tedirgin oldum . O yuzden uzman destegi aldim. Anladigim kadariyla siz birlikte yatiyorsunuz. Benim oglum sese cok duyarli, titiz bir bebekti. O yuzden bizim en ufak hareketimizde uyaniyordu.Biz yanimda yatmak istemedigi icin duzeni kolay kurduk. 2 aylikken kendi odasinda yatmaya basladi. Odasina kamera sistemi kurduk. Arada yanina gidiyordum gece aralarda uyandikca esimle hep telefonumuzdan izliyorduk. Psikolog gece uyandiginda hemen yanina gitmememi birkac dakika kameradan izleyip kriz doneminde odaya girmemi soyledi. Bir sure sonra uyandiginda kendiliginden konusarak uykuya donmeye basladi. Kaynaklara psikologlarin instagram sayfalarindan ulasabilirsiniz. Kitap olarak Tansu Oskay Uykusuz Anne Kalmasin, Sinem Olcay Kademoğlu, Tracy Hogg gibi isimlerden faydalanabilirsiniz. Yöntemlerin adini da yaziyorum internetten de okuyabilirsiniz. Ferber Yöntemi,
Kim West, Yatir Kaldir, Şş Pat