Saç Uzatma Yöntemleri ''EMEL ACAR'dan Saç Uzatma Sırrı !!!!

bongunc

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
40
2
16
İstanbul
Emel Acar dendiğinde akla ilk olarak uzun ve bakımlı saçlar geliyor.Ünlü modacı bakımlı ve uzun saçlarının sırrını paylaştı.İşte Emel Acar’ın önerdiği saç bakım maskesi;

Hint yağı,
Jojoba yağı,
Isırgan Tohumu yağı,
Buğday yağı,
Argan yağı.
Yağların tamamı bir şişede karıştırılarak iki saat bekletiliyor. Bekletilen karışım saçlara uygulanıyor ve bir saat sonra yıkanıyor.(Maske haftada bir uygulanabilir.)

Hint yağı ; saç tellerine ve saç diplerine doğrudan uygulandığında saçları güçlendirmekte , saç uçlarında meydana gelen kırıkları ortadan kaldırarak saçları yeniden yapılandırmakta ve saça verdiği güç sayesinde kırıkların yeniden oluşmasını engellemektedir.

Jojoba yağı; kafa derisini besler ve onu kepek ve deri dökülmelerinden temizler. Jojoba yağı, çabucak emilir ve bu yüzden saç köklerini tamamen besleme konusunda önerilir. Saç gelişimi için jojoba yağının etkinliğinden dolayı bu yağ tıbbi şampuan ve yağlarda da kullanılır. Jojoba yağıyla karıştırılan şampuan ve arındırıcılar saç dökülmesini önemli ölçüde kontrol altına alır.

Isırgan Tohumu Yağı; Saçı kuvvetlendirir.

Buğday yağı yıpranmış ve hassaslaşan saçlara faydalıdır.

Argan Yağı; Yıpranmış ve donuklaşmış saçlarda parlaklık sağlar.Saç kırıklarının oluşmasını önler.Saçları besler.

Bakımlı Günler Kızlar.....

Daha pratik bir yoldan sadece hint yağı ve badem yağı da çok iyi geliyor. Birçok yağı karıştırıp kullanmak da saçları kurutuyor ve çok dolaştırıyor ben de bu tür tarifleri denemiştim saçlarım keçe gibi olmuştu. Hint ve badem yağını 2 aydır düzenli kullanıyorum . saçlarım 2 ay önce göğüs hizasında bile değildi şimdi nerdeyse belime kadar ve güçlendi . Düzleştirici yüzünden saçlarım hacmini kaybetmişti bu karışım sayesinde saçlarım hacmini geri kazandı ve parlaklaştı. Bu karışım kirpiklere de çok iyi geliyor uzatıyor ve yoğunlaştırıyor . 2 ayda çok rahat gözle görülür biçimde farkediliyor. Ben yağları eczaneden almanızı tavsiye ediyorum. Çoğu aktarcıya pek de güven olmuyor.

Saç uzatmak değilde saç çıkartmak için bi yöntem biliyorsanız uygulayabilirim bende

fiyto dıe bır markanın sarımsaklı sampuanını onerebılırım. bir ara sacım cok dokuluyordu ,onu kullandım yannda serum gıbı bısıyı var saclarını yıkamadan 20 dk once suruosun. banyoda 2 defa sampuanlıodum. bırde sac tellerını kalınlastırması ıcın bugday ozlu kremı vardı sac dıplerını yedırıodum sonrasında bekletıp yıkayıp cıkıodumm. (ozellıkle belırtmek gerek ensemde kıllanma oldu, ben dıkkat etmedım sız dıkkat etmelısınz bu konuda ) sampuanı sadece sac bolgenızı yedırın , duzenlı kullanın , sonucu görun. Ben artık kullanmıorum ama esım kullanıo etkısının hemen farkına varırsınız !

çok çok teşekkür ederim peki nereden bulabilirim bu şampuanı serumu ve kremi hepsi bakım paketi şeklinde falan mı satılıyor?

çok çok teşekkür ederim peki nereden bulabilirim bu şampuanı serumu ve kremi hepsi bakım paketi şeklinde falan mı satılıyor?

Biraz geç oldu yazmam ! Aktarlarda satılıyor, şampuanın yanında ek olarak küçük serumuda var. Saç kremi ayrı olarak satılıyor. Fiyat 15+15 : 30 TL toplam maliyeti. Ama dikkat etmelisin saçına masaj yaparken ensen,vücudun, yüzünü koru! saç kremi yumuşatıp saç telini kalınlaştırıyor. FİYTO markası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…