emekleme zamanı

sedef20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
64
1
86
42
Denizli
arkadaşlar bir sorum olacak oğlum 6 aylık 3 aydır emeklemeye çalışıyor ama bir türlü yapamıyor. son zamanlarda da yapamadıkça sinirlenip çığlığı basıyor. sizin bebişler ne zaman emekledi.

cnm benım oglumda 1,5 aydır fılan zorluyordu kendını daha yenı emeklemeye basladı hızlı gıdemıyor daha ama emeklıyor bı kac gundur

benım kızım henuz emeklemıyor ama yere destekle sağlam basıyor bakalım nasıl olacak ben zorlamıyorum kendı halıne bırakıyorum

benimki de elleri ve ayak baş parmakları yerde olacak şekilde tüm gövdesi yay gibi dikiliyor o şekilde ilerleyemeyeceğini anlamış olsa gerek bir haftadır falan artık dizleri yere indirdi ama hala çok az ilerliyor emekleme denemez ve kanter içinde kalıyor

benim oğlum tembelmirmirmirmir. emeklemek gibi bir çabası kesinlikle yok.babasına çekmiş sanırım. eşim emeklememiş direk yürümüş o da 3 yaşında:roflol:

canım benimki daha yeni yeni emeklemeye başladı ama geri geri gidiyo ve ayakta 7-8 saniye filan durabiliyo 1 aya kadar yürür heralde maşallah

Benim oğlum 5 aylık emekledi. Şu anda 6 aylık ellerinden tutunca yürüyor. Yalnız emeklemesi dirsek üstünde gövde yerden kalkmıyor. Odadan odaya beni takip ediyor gün boyunca sırnaşık şey Emekleme, yürüme, konuşma vb. tamamen beyin gelişimi ile ilgili. O merkezleri kontrol eden yerler ne zaman gelişirse bebekler o zaman o hareketleri yapmaya başlar. Kafaya takmamak lazım. Bazısı erken yürür bazısı erken konuşur.

canım benim minikte bir kaç gündür sninde dediğin gibi çaba serfediyor çok sinirleniyor daha çok yok katetmesi lazım daha reken benim miniğime ...

benim kızımda emeklemiyor..şu an 10 aylık..hiçte gayreti yok..ne yapalım oda emeklemeden yürür...şimdi tutunup kanepelerden sıralıyor...

Her yere dönebilir, başını bağımsız her yöne çevirebilir.

-karnı yerden tam kalkmadan emekler, dönmekten keyif alır.

-Oturabilir, ancak henüz kendi oturma pozisyonuna gelemez.

-Objeyi bir elinden diğerine rahatlıkla geçirir.

-Ses çıkarabildiği objeleri sallamaktan hoşlanır.

-Düşürdüğü oyuncağın kendine geri gelmesini ister.

-Yüzünüzle oynamaktan, saç çekmekten hoşlanır.

Canım yavas yavas olur ınsallah
Ona destek verın her ılerleme ve gelısmede bravo deyın babayşa alkış tutun
Sevının..Bunu ona gosterın...Cunku cok olumlu etkıler..
Yapamadıgında stres olması dogal aglar bagırır ...
Insallah hayırlı vakıtte hayırlısıyla emekler ve yurur guzel guzel..
Bızım kızımız da 5 .ayda emeklemeye basladı normalı 7 aydır...
Suanda 11 aylık tek elını tuttugumuzda yuruyebılıyor..desteksız rahat ayakta duruyor
Bakalım yakın zamanda ozgurluge kavusacak ınsallah
yandık;*

benım oglum 4 ayına gırdıgımız gun surumndu 1 hafta sonrada emekledı sımdı ıstedıgı bırseyı rahtlıkla albılıyo bıde aertık ayaga kalkıyo kendı basına besınde ayaga kalkıp donencesındekı oyuncakları yaskalayıp cıglık atıyo sevıncındennnnnsu an 6.5 aylık

maşallah canım çabuk emeklemiş annemin söylediğine bakılırsa ben de 4 aylık emeklemiş ve 9 aylık yürümüşüm ben pek inanmıyordum ama sizlerden de duyunca inanıyorum artık (annem yalancı gibi tanınmasın yanlış hatırlıyordur diye düşünüyordum) ben de genetik diye benimki de erken emekler dedim ama daha 15 gündür geri geri gidiyor bir kaç gündür de sürünüyor babası geç emeklemiş heralde ama geç emeklemesi benim için iyi olur ben pek istemiyorum emeklemesini yerlerde sürünmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…