Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün ilk seans i aldım.ve çıktıktan sonra beynim boşalmış gibi hissettim umarım işe yarar tesekkurlerSadece 2 seans aldım. Açıkçası hem "bu da işe yaramayacak" psikolojisi hem de yüksek seans fiyatları nedeniyle devam etmedim. Ancak verim alan kişiler olduğunu duyuyorum. Denemeye değer.
Süper çok sevindim darısı başımaBeni orta derecede etkileyen bir anım için EMDR ile tek seansta sonuç almıştım.
İnanmak çok önemli ama inanmıyorum diye de kaygılanmayın ben de çok önyargıyla yaklaşmıştım. Umarım hemencecik hallolur sizin sorunlarınız da :)Süper çok sevindim darısı başıma
Umarım insallhİnanmak çok önemli ama inanmıyorum diye de kaygılanmayın ben de çok önyargıyla yaklaşmıştım. Umarım hemencecik hallolur sizin sorunlarınız da :)
evet ben panik atak için emdr almıştım. bilişsel terapi de aldım aynı zamanda. Bana çok çpok iyi geldi doktorum çok iyiydi. Emdr de beni rahatsız eden şeylerin teker teker rahatsız etmediğine tanık olmuştum çok şaşırmıştım. Bana kalırsa işe yarıyor. Panik atağım da son bulmuştuMerhaba arkadaşlar aranızda hiç kaygı bozukluğu ve ya panik atak nedeniyle EMDR yaptıran ve faydasını gören varmi
Olayla ilgili korkularınızı mı yendınız?Beni orta derecede etkileyen bir anım için EMDR ile tek seansta sonuç almıştım.
o olay artık eskisi kadar çok travmatik bir etki bırakmamaya başladı üstümde.Olayla ilgili korkularınızı mı yendınız?
Ayyy süper! Kaç seans aldınızO
o olay artık eskisi kadar çok travmatik bir etki bırakmamaya başladı üstümde.
Kimden aldınız emdr yi?Ben de beni çok etkileyen travmatik yaşantılarım için EMDR terapisi aldım. Faydasını gördüm, artık hayatımı etkilemiyorlar. Sadece psikiyatristiniz veya psikoloğunuzun eğitimini aldığından emin olmak gerekir diye düşünüyorum