• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMDR uygulayan ve uygulananlar

Sadece 2 seans aldım. Açıkçası hem "bu da işe yaramayacak" psikolojisi hem de yüksek seans fiyatları nedeniyle devam etmedim. Ancak verim alan kişiler olduğunu duyuyorum. Denemeye değer.

Sadece 2 seans aldım. Açıkçası hem "bu da işe yaramayacak" psikolojisi hem de yüksek seans fiyatları nedeniyle devam etmedim. Ancak verim alan kişiler olduğunu duyuyorum. Denemeye değer.
Ben bugün ilk seans i aldım.ve çıktıktan sonra beynim boşalmış gibi hissettim umarım işe yarar tesekkurler

Beni orta derecede etkileyen bir anım için EMDR ile tek seansta sonuç almıştım.

Merhaba arkadaşlar aranızda hiç kaygı bozukluğu ve ya panik atak nedeniyle EMDR yaptıran ve faydasını gören varmi
evet ben panik atak için emdr almıştım. bilişsel terapi de aldım aynı zamanda. Bana çok çpok iyi geldi doktorum çok iyiydi. Emdr de beni rahatsız eden şeylerin teker teker rahatsız etmediğine tanık olmuştum çok şaşırmıştım. Bana kalırsa işe yarıyor. Panik atağım da son bulmuştu

Ben de beni çok etkileyen travmatik yaşantılarım için EMDR terapisi aldım. Faydasını gördüm, artık hayatımı etkilemiyorlar. Sadece psikiyatristiniz veya psikoloğunuzun eğitimini aldığından emin olmak gerekir diye düşünüyorum

Back