- 23 Temmuz 2023
- 97
- 63
- 8
- Konu Sahibi MysticHaven
-
ben emdr almıştım. panik atak için almıştım. çok iyi gelmişti. ilginç birşey hisleriniz birzaman sonra kalmıyor. kötü hissettiğiniz bir olaya yapılıyor bende öyle olmuştu. travmalarım vardı o travmalarım panik atağıma etki ediyormuş. travmalarım için yapılmıştı çok çok iyi gelmişti. bir zaman sonra birşey hissetmemeye başlamıştım.Bu tedaviyi olan yada yakınlarından duyan var mı
bnde depresyon ve yaygın anksiyete sikayetleriyle emdr terapisi alıyorum, sürecim hala devam ediyor.varsa merak ettiginiz bir sey sorabilirsinizBu tedaviyi olan yada yakınlarından duyan var mı
Benim kötü yaşadığım arkadaşlıklar var. Bu bende ağır depresyona dönüştü. Onları unutmak istiyordumben emdr almıştım. panik atak için almıştım. çok iyi gelmişti. ilginç birşey hisleriniz birzaman sonra kalmıyor. kötü hissettiğiniz bir olaya yapılıyor bende öyle olmuştu. travmalarım vardı o travmalarım panik atağıma etki ediyormuş. travmalarım için yapılmıştı çok çok iyi gelmişti. bir zaman sonra birşey hissetmemeye başlamıştım.
Benim kötü yaşadığım arkadaşlıklar var. Bu bende ağır depresyona dönüştü. Onları unutmak istiyordumbnde depresyon ve yaygın anksiyete sikayetleriyle emdr terapisi alıyorum, sürecim hala devam ediyor.varsa merak ettiginiz bir sey sorabilirsiniz
Geçmis olsun, EMDR derneginin sitesinde terapist bul kısmı var, ordan yasadığınız ildeki uzmnları bulabilirsiniz.Benim kötü yaşadığım arkadaşlıklar var. Bu bende ağır depresyona dönüştü. Onları unutmak istiyordum
Ne kadar ücret ödediniz. Ve kaç seansGeçmis olsun, EMDR derneginin sitesinde terapist bul kısmı var, ordan yasadığınız ildeki uzmnları bulabilirsiniz.
aslında unutturmuyor ama aklınıza gelince birşey hissetmiyorsunuz. normal birşey gibi geliyorBenim kötü yaşadığım arkadaşlıklar var. Bu bende ağır depresyona dönüştü. Onları unutmak istiyordum
Seans sayısı kisiye gore degisir, hicbir terapist de net bi sure veremez bnce.Ucrette yasadıgınız ile ilceye gore degisir ama terapi hem maddi hem manevi bi surec.Maddi olarak da hazır olmak gerekiyorNe kadar ücret ödediniz. Ve kaç seans
Merhaba sureciniz nasıl gidiyor gelişme varmi onerirmisinizbnde depresyon ve yaygın anksiyete sikayetleriyle emdr terapisi alıyorum, sürecim hala devam ediyor.varsa merak ettiginiz bir sey sorabilirsiniz
Bu çok değişik. Yani çok acı veren Bi olay aklımıza gelse bile artık eskisi gibi hissetmiyoruz. Acaba sevdiğimiz birine karşı sevgimizi de yok edebiliyor mu. Ona karşı hissiz olmamızı sağlayabiliyor muaslında unutturmuyor ama aklınıza gelince birşey hissetmiyorsunuz. normal birşey gibi geliyor
MErhabalar, baslangıc asamasına göre cok iyiyim, bn öneririm.Tabiki bu bir süreç, inişler çıkışlar oluyor.Merak ettiginiz ekstra birsey olursa sorabilirsinizMerhaba sureciniz nasıl gidiyor gelişme varmi onerirmisiniz
Emdr'ın mantığı şu. Normal şartlarda her gece uyurken gözünüz sağa sola oynayarak gün içinde yaşadıklarınızı beyninize işler, beyninize yazılan şey de zamanla çekmecelere kapatılır, gerektiğinde siz açarsınız öyle hatırlarsınız.Bu çok değişik. Yani çok acı veren Bi olay aklımıza gelse bile artık eskisi gibi hissetmiyoruz. Acaba sevdiğimiz birine karşı sevgimizi de yok edebiliyor mu. Ona karşı hissiz olmamızı sağlayabiliyor mu
ay onu bilmiyorum. bana travmam için yapmıştı doktorum. isterseniz siz bir sorun, ismini atayım bakın araştırın yada tanıdığınız birileri varsa onlara sorun.Bu çok değişik. Yani çok acı veren Bi olay aklımıza gelse bile artık eskisi gibi hissetmiyoruz. Acaba sevdiğimiz birine karşı sevgimizi de yok edebiliyor mu. Ona karşı hissiz olmamızı sağlayabiliyor mu
Fiyatlar çok yüksek gelince vazgeçtim açıkçasıay onu bilmiyorum. bana travmam için yapmıştı doktorum. isterseniz siz bir sorun, ismini atayım bakın araştırın yada tanıdığınız birileri varsa onlara sorun.
Merhabalar;
Deneyimlemiş olanlar lütfen paylaşabilir mi? Gitmeden önce ön bilgi sahibi olmak istiyorum.
Benim de merak ettiğim beraber olmak istemediğiniz ama ayrılamadığımız kişiye karşı da duyarsızlaştırabiliyor mubnde depresyon ve yaygın anksiyete sikayetleriyle emdr terapisi alıyorum, sürecim hala devam ediyor.varsa merak ettiginiz bir sey sorabilirsiniz
Merhaba;Fiyatlar çok yüksek gelince vazgeçtim açıkçası
Merhaba, ismini sakıncası yoksa buradan paylaşabilir misiniz ?ay onu bilmiyorum. bana travmam için yapmıştı doktorum. isterseniz siz bir sorun, ismini atayım bakın araştırın yada tanıdığınız birileri varsa onlara sorun.
Merhabalar, bn Emdr terapisi alıyorum.Merak ettiginiz birsey varsa özelden sorabilirsinizMerhabalar;
Deneyimlemiş olanlar lütfen paylaşabilir mi? Gitmeden önce ön bilgi sahibi olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?