• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMDR TERAPİSİ

Bir psikolog olarak söylüyorum , bilişsel davranış terapi çalışan aynı zamanda EMDR terapisti ile görüşebilirsiniz.

Ben emdr aldım ölüm korkusu ve anksiyete 2 ayda %90 geçti diyebilirim ama çok ünlü bir doktora gidiyorum .

Yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz acaba EMDR TERAPİSİ alsam ise yarar mı OKB PANİK BOZUKLUK ANKSİYETE ÖLÜM KORKUSU için
ben panik ataktım. emdr almıştım. çok çok iyi gelmişti. 3 yıldan fazla oldu hiç atak yaşamadım tamamen sonlanmıştı pandemiden hemen önce. bence emdr alın. çok ilginç birşey yaşadığım kötü şeyi düşünüyorduım ve bir süre sonra kötü şey beni etkilememeye başlıyordu. hatta şu an hatırlarken bile ayrıntılı şeyler gelmiyor hiçbir şey hissetmiyorum. gerçekten tuhaf. bence gidin. ama sadece emdr almamıştım. doktorum çok iyiydi bilişsel terapi de yaptı emdr de ikisini de aldım. sadece emdr ile geçti diyemem ikisinin de bence etkisi oldu. hatta bilişsel terapiyle nasıl aşacağımı öğrenmiştim. bence her ikisini de alın

ben panik ataktım. emdr almıştım. çok çok iyi gelmişti. 3 yıldan fazla oldu hiç atak yaşamadım tamamen sonlanmıştı pandemiden hemen önce. bence emdr alın. çok ilginç birşey yaşadığım kötü şeyi düşünüyorduım ve bir süre sonra kötü şey beni etkilememeye başlıyordu. hatta şu an hatırlarken bile ayrıntılı şeyler gelmiyor hiçbir şey hissetmiyorum. gerçekten tuhaf. bence gidin. ama sadece emdr almamıştım. doktorum çok iyiydi bilişsel terapi de yaptı emdr de ikisini de aldım. sadece emdr ile geçti diyemem ikisinin de bence etkisi oldu. hatta bilişsel terapiyle nasıl aşacağımı öğrenmiştim. bence her ikisini de alın
Çok teşekkür ederim 😔 İstanbul'a gidiyorum Van'da düzgün bir doktor bulamadığim için

Nereye gittiniz acaba

Nereye gittiniz acaba
ben Volkan Öztürk'e gittim. İzmir'deyim. doktorum da burdaydı. online seans yapar mı bilmiyorum yapıyor diye biliyorum burada birileri paylaşmıştı galiba ama emin değilim araştırın isterseniz çünkü benim tedavim biteli 3 yıldan belki fazla olmuştur. pandemi başlamadan önce bitmişti.

ben Volkan Öztürk'e gittim. İzmir'deyim. doktorum da burdaydı. online seans yapar mı bilmiyorum yapıyor diye biliyorum burada birileri paylaşmıştı galiba ama emin değilim araştırın isterseniz çünkü benim tedavim biteli 3 yıldan belki fazla olmuştur. pandemi başlamadan önce bitmişti.
Nasıö peki gerçekten işe yarıyor mu

Nasıö peki gerçekten işe yarıyor mu
grip olmuştum hiç girip bakamadım mesajlara kusura bakmayın. benim hayatımı kurtardı diyebilirim. kaç kez kalp krizi geçiriyorum diye acile gittim sayamadım. çocuğu okula götüremiyordum dışarda bana birşey olursa çocuğum ne yapar diye. ev işleriyle ilgilenemiyordum hafif başım dönüyordu mide bulantılarını saymıyorum. neler atlattım neler. 3 yıldan fazladır hiçbir şey yok. o zamanlar bitmişti tedavim. şu an Volkan bey İzmirin neresindedir bilmiyorum ofisinin oradan geçerken tabelasını görememiştim7-8 ay önce. taşınmış olabilir. online da yapıyor diye biliyorum birileri burada yine yazmıştı tavsiye etmişlerdi orda okumuştum. tabi emin değilim arayıp sorun isterseniz

Back