Emdr terapisi?

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.405
23.889
598
Emdr terapisi alıp faydasını gören var mı? Hangi durumdan kurtuldunuz bu yöntemle yazabilir misiniz ?

Emdr terapisi alıp faydasını gören var mı? Hangi durumdan kurtuldunuz bu yöntemle yazabilir misiniz ?
Yıllar önce çok acılı bir ayrılık yaşarken terapistimin yönlendirmesiyle uygulamıştım, iyi geldiğini söyleyebilirim.

Yıllar önce çok acılı bir ayrılık yaşarken terapistimin yönlendirmesiyle uygulamıştım, iyi geldiğini söyleyebilirim.
Nasıl bir süreç yaşadın neler hissettin ? Ben bugün ilk seansima girdim takıntı yaptığım konuyu düşünmeye çalıştıkça sanki birsey engel oluyor gibi .

ben emdr aldım mucize gibi birşey. panik ataktım atağımı yenmek için bilişsel terapi ve emdr yapmıştı doktorum. tamamen bitti 3 yıl önce. eski yaşadığım kötü şeyler beni etkilerdi artık hiçbir etkisi yok, gerçekten çok ilginç birşey

Doktorunuz kimdi acaba bana yazabilir misiniz tesekkur ederim

Doktorunuz kimdi acaba bana yazabilir misiniz tesekkur ederim
Volkan Öztürk'ten emdr aldım. çok memnun kaldım. Gerçekten çok ilginç bir deneyim puanlar veriyorsunuz o puanların düşüşünden etkisinin geçtiğini kendi gözlerinizle görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…