• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMDR terapisi

AylinErgun82

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
11
4
1
42
Herkese güzel günler, ben EMDR terapisini deneyimledim çok da faydasını gördüm ne kadar çok insana anlatabilirsem faydası olur diye yazmak istedim. seans sırasında çok ağladım ama o kadar iyi geldi ki . emdr terapisinde normal terapiler gibi konuşmuyorsun . cok farklı. ben zaten her fırsatta söylerim psikologumu ... aile danışma merkezi ... hanıma gittim. beni hep destekledi sağ olsun .. siz de şehriniz neresiyse eğer travmanız varsa , ilişki sorununuz varsa bulun bir emdr terapisti gidin yüklerden kurtulun ben hem manevi hem de (kilo) fiziksel yüklerimden kurtuldum. yeniden doğdum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hangi şehirdesiniz acaba bende merak ediyorum emdr yi diğer tedavilerden ne farkı var
Merhaba, EMDR terapisi genel olarak travma, yas ve bunlarla ilişkilendirilebilen anksiyete, panik atak vb. sürecinden geçen bireylerle çalışılan bir terapi yaklaşımıdır. Türkçesi "Göz hareketleriyle duyarsızlaştırma ve yeniden işleme" olarak geçiyor. Terapi süresi boyunca travmatik yaşantılarınız ile çalışılıyor. Travmatik yaşantılarınızı bir travma olarak bırakmayarak zihninizde normalleştirmenize, dolayısıyla eski, acı verici ama her hatırladığınızda aynı şiddetli duyguları yaşamayacak şekilde anılara çevirmenize yardımcı olan bir terapi yaklaşımıdır.

Back
X