Ben mdr terapiyi ciddi boyutta aldim.oyleki her terapi sonrasinda inanilmaz bitkin ve yorgun oluyordum..bir kac agir travmam vardi..surec agirdi...ben yasama dondum...ve yasadiklarimi su an yasamamis gibi hissediyorum.ama dr secimi tabiki en onemlisi.ben agir durumdaydim ve hayata tekrar geri donebildiysem herkes bunu basarabilir.en buyuk yardimcim ise bunu basarma istegimdi belki de..dr umun dedigine gore gordugu en agir vakaydim...gerisini siz dusunun...9 ay haftada en az 2 yada 3 gun psiko terapi aralarda mdr...sonuc yeniden dogus...25 yil once baslamisti yavas yavas yasadiklarimla da sekillenen bir bebek gibi icim de gelismisti...agir agir sancili bir sekilde dunyaya getirip kurtuldum...ornek olmak adina yazdim...ilk tavsiyem dr ikinci tavsiyem kurtulmak istemek ve savasmayi asla birakmamak....ben kazandim....hayatim benim elimde artik...ikinci evliligimi terapim bittikten sonra yaptim...ve inanilmaz mutluyum artik....hepinize saglik diliyorum....ve onemlisi yasamin tadina varin....