EMDR terapisi alan var mı?

merhabalarrr bewn aldım ve sonucları inanılmaz. birkaç farklı doktora gitmiştim, ikisi bunu yapmadı ve sade ce konuşmakla kaldık, pek faydalı olmadı. sonra br başkasına gittim o yaptı ama yine pek bir faydası olmadı. en son gittiğim doktorla da aynı çalışmayı yaptık sonuç çok farklı oldu. hayata döndüm diyebilirim. anladığım kadarıyla doktor çok öneml,i bu konularda, o yuzden iyi seçim yap canım

merhabalarrr bewn aldım ve sonucları inanılmaz. birkaç farklı doktora gitmiştim, ikisi bunu yapmadı ve sade ce konuşmakla kaldık, pek faydalı olmadı. sonra br başkasına gittim o yaptı ama yine pek bir faydası olmadı. en son gittiğim doktorla da aynı çalışmayı yaptık sonuç çok farklı oldu. hayata döndüm diyebilirim. anladığım kadarıyla doktor çok öneml,i bu konularda, o yuzden iyi seçim yap canım
Evet bende sertifikalı bir terapist ile konuştum iki gün sonra gideceğim ve sonuç ne olacak görmek istiyorum siz ne için gitmiştiniz?

Merhaba. Siz ne için gidiyorsunuz? Ben de haftaya çarşamba gidicem. Biraz pahalı seans ücreti. Endişeliyim de işe yarar mı diye.
genel kaygi bozuklugu, baglanma korkusu ve ufak tefek (yinede hayatimi etkileyen) bazi durumlar. Evet ben seansina 100€ ödeyecegim umarim ise yarar daha önce regresyon yaptirdim ama transa gecemedim belki hipnozla faydasini görürüm. Allah yardimcimiz olsun

genel kaygi bozuklugu, baglanma korkusu ve ufak tefek (yinede hayatimi etkileyen) bazi durumlar. Evet ben seansina 100€ ödeyecegim umarim ise yarar daha önce regresyon yaptirdim ama transa gecemedim belki hipnozla faydasini görürüm. Allah yardimcimiz olsun
Amin kardeşim.. Bugün gittin mi terapiye nasıl geçti?

Gidecegim Psikolog iki tedavi yöntemini de uyguluyor acikcasi hangisi bilimsel hangisi degil ben cok farklarini ve etkilerini bilmiyorum :) tek dilegim faydali olmasi hepimiz icin :)
Hepimizin dileği aynı bence :)
Benim biraz daha alanla ilgili bilgim olduğu için bilimsellikten yana davranma huyum var :) Fark olarak şöyle söyleyebilirim emdr de sizin bilinciniz dışında bir şey yapılmıyor her şey sizin kontrolünüz altında oluyor ama hipnoz da zihninizi kontrol etme konusunda daha az etkilisiniz diyebilirim

Amin kardeşim.. Bugün gittin mi terapiye nasıl geçti?

Benim Korkularim gecmiste olan bir Olayla baglantili olmadigi icin bende ne Hipnozu ne de EMDR'i uygun gördü, normal Bilissel Davranis Terapisi yapicaz yani Olaylari oldugum gibi degil, oldugu gibi görmem icin. Korkular da Insani bi nev-i hipnoz eder sendeki amac o hipnozu bozmak dedi ilk görüsme de bakalim ilerde neler olacak ... :)

Benim de psikoloğum hem emdr hem hipnoterapi uyguluyor. Gelecek perşembe randevum var hangi terapiyi uygulayacak bilmiyorum ama çok umutluyum. Hastalığımı yenmek ve insan içine karışmak istiyorum artık. Zira bu hastalık insanı içten içe öldürüyor

EMDR uygulayan bir terapist olarak söyleyebilirim ki hayli hızlı ve etkili sonuç veriyor.Bir çok problemde de kullanıp sonuç aldık.
Tavsiye ederim.
Hocam merhaba bende de temizlik konusunda okb var yaptığım bir şeyden bir türlü emin olamıyorum diğer konularda sorun olmuyor ama temizlik olunca ne yaparsam yapayım bir türlü emin olamıyorum bunlar için de etkisi oldu dediğiniz bir danışanınız falan oldu mu acaba ya da bir bilginiz var mı şimdiden teşekkür ederim ...

Hocam merhaba bende de temizlik konusunda okb var yaptığım bir şeyden bir türlü emin olamıyorum diğer konularda sorun olmuyor ama temizlik olunca ne yaparsam yapayım bir türlü emin olamıyorum bunlar için de etkisi oldu dediğiniz bir danışanınız falan oldu mu acaba ya da bir bilginiz var mı şimdiden teşekkür ederim ...
EMDR uyguladığım ve etkili şekilde sonuç aldığım danışanlarım oldu. İşe yaradığını gördüm

Ben mdr terapiyi ciddi boyutta aldim.oyleki her terapi sonrasinda inanilmaz bitkin ve yorgun oluyordum..bir kac agir travmam vardi..surec agirdi...ben yasama dondum...ve yasadiklarimi su an yasamamis gibi hissediyorum.ama dr secimi tabiki en onemlisi.ben agir durumdaydim ve hayata tekrar geri donebildiysem herkes bunu basarabilir.en buyuk yardimcim ise bunu basarma istegimdi belki de..dr umun dedigine gore gordugu en agir vakaydim...gerisini siz dusunun...9 ay haftada en az 2 yada 3 gun psiko terapi aralarda mdr...sonuc yeniden dogus...25 yil once baslamisti yavas yavas yasadiklarimla da sekillenen bir bebek gibi icim de gelismisti...agir agir sancili bir sekilde dunyaya getirip kurtuldum...ornek olmak adina yazdim...ilk tavsiyem dr ikinci tavsiyem kurtulmak istemek ve savasmayi asla birakmamak....ben kazandim....hayatim benim elimde artik...ikinci evliligimi terapim bittikten sonra yaptim...ve inanilmaz mutluyum artik....hepinize saglik diliyorum....ve onemlisi yasamin tadina varin....🙏🙏🙏🙏

X