Nasildi peki ilk seans? Merak ettim olumlu gectiBen geçtiğimiz pazartesi ilk seansıma girdim
yorucuydu diyebilirim olumlu olup olmadığını söylemek için çok erkenNasildi peki ilk seans? Merak ettim olumlu gecti
Kaç seans surecegi belli mı peki ?ben de düşünüyorumyorucuydu diyebilirim olumlu olup olmadığını söylemek için çok erken
belli değil yaşamış olduğunuz travmalar ve kötü anılar üzerinde adım adım çalışıldığı içinKaç seans surecegi belli mı peki ?ben de düşünüyorum
selam kızlar emdr nedir araştırmadım hiç. 6ay önce bebeğimi doğumda kaybettim. bu konuyu aşabilirim diye psikoloğa gitmeyi kabul etmemiştim. ama zaman acımı hafifletmedi ve aksine büyüdükçe büyüdü, işime yansımaya başladı, iki satır okuyamaz hale gelmiştim, unutkanlık başlamıştı aşırı bir şekilde. abim panik atak hastasıydı ve terapi alıyordu, bana da önerdi, kabul ettim. 4 seans aldım. bebeğimle ilgili seansımdan sonra inanılmaz değişim oldu bende. hergün oturup ağlayan ben 10 gündür doğru dürüst aklıma bile gelmiyor. gelse de canımı acıtmıyor. çok rahat konuşabiliyorum bebeğimle ilgili, mezarına gidemiyordum artık mezarına da gidebiliyorum. bu zamana kadar boşuna direnmişim kendime zarar vermişim, şuan çok şükür iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?