• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMDR göz teması ile psikolojik yardım alan ARKADAŞLAR

emrekko

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
10
5
286
ARKADAŞLAR psikoloğum emdr uygulayacağını söyledi lütfen bana nasıl olduğunu ve de faydasının olup olmadığını yazarmısınız.

ARKADAŞLAR psikoloğum emdr uygulayacağını söyledi lütfen bana nasıl olduğunu ve de faydasının olup olmadığını yazarmısınız.

Merhaba emdr yi hiç duymamıştım daha önce ne zaman yapıcakmış drun?? Eğer fayda görürsen haber verirsen çok sevirim.. Şimdi internetten araştırdım faydası olduğu yazıyor.. Ne rahatsızlığın var???

6 yıldır panik atk tedavisi gördüm ilacı bıraktığım an hep aynı oldu.2 hafta önce psikoloğa gittim emdr uyglayalım dedi.bende ölüm korkusu takıntı yani hepsi var.

Bende 8senedir kullanıyorum 5 senelik evliyim bu hastalık yüzünden çocuk bile yapamıyorum ooff çok zor çokk bende ilaç kullanırken iyiyim ama ialcı bırakınca tepetaklak oluyorum ya lütfen bu tedaviye başladığında fayda görsende görmesende yazarsan çok çok memnun olurum arkadaşım..

evet bende ikinci çocuk istiyorum ama hastalıktan olmuyor.İnşallah faydası olur.9 ağustos büyük gün sevgiler....

evet bende ikinci çocuk istiyorum ama hastalıktan olmuyor.İnşallah faydası olur.9 ağustos büyük gün sevgiler....

Merakla beklicem arkdaşım faydasını görürsen hiç vakit kaybetmeden bende gidicem.. Allah evladına sağlık uzun versin inşallah.. Ben bir taneye bile razıyım :(( Her yolu denemekten başka çaremiz yok önce Allah sonra doktorlardan umut kesilmez..

Amin inşallah hemen yazarım.iyi sonuç alırım.dua edelim artık ilaçlardan kurtulalım.

Back