Emdr deneyen var.mi

Ben de öyle hatırlıyorum :)
Sicilimize işlediği için iş güç sıkıntı olsaydı piyasada çalışan olmazdı
Öte taraftan hiç tedavi olmamaktansa...

Ay valla daha yakın zamanda eşim iki psikaytra gitti. Birisi prof. şehrin en iyilerinden. Parası da ona göre. Ama çözüm olmadı. Devlete gitti. Diyor ki aynı vakti ayırdılar. Ve bir şekilde şu an daha iyi tedavi olduğunu düşünüyorum yakın gözlemim.

Ben meraktan bir iki kere izledim zararı olur mu? Bu tarz videolar yerine klasik müzik su sesi dinlemek insanı daha çok rahatlatır diye düşünüyorum

Sadece emdr deneyimi olan biriyim. Bence evde yapılabilir olsa bile evde yapılmaması gerek. Profesyonel eşliğinde olmalı.
Emdr esnasında travmam üzerinde çalışıyorduk. Emdrden iyi sonuç aldım ama o seans çok yorucuydu. Bayılmama ramak kalmıştı.
Farkında olmadığınız ciddi bir travmanız var ve ortaya çıktı diyelim, yeniden anlamlandırma süreci için nasıl kendinizi yönlendireceksiniz biliyor musunuz? O an bilseniz bile yapamayacak durumda olabilirsiniz.
Benim deneyimim bu yönde olduğu için mümkün olsa bile tavsiye etmem.

Emdr konusunda uzman bir psikolog eşliğinde bu terapiyi almalısınız. Kendi başınıza uygulamanız geçici olarak rahatlatıyormuş gibi gelir belki ama pek işe yaramaz. Ben EMDR tedavisi aldım, gerçekten çok etkili bir tedavi yöntemi, tavsiye ederim. Hızlı sonuç veren iyi bir yöntemdir. Ancak mutlaka EMDR konusunda uzman bir terapist eşliğinde olması sizin için iyi olur.

Ben meraktan bir iki kere izledim zararı olur mu? Bu tarz videolar yerine klasik müzik su sesi dinlemek insanı daha çok rahatlatır diye düşünüyorum
Bir zararı olmaz ama terapi eşliğinde olmadıkça faydası da olmaz. Rahatlamak için müzik su sesi meditasyon videoları vs izleyebilirsiniz tabi.

bilmiyorum ki hiç ama iyi hissediyorsan, işe yarıyor gibi düşünüyorsan bir zararı olmaz sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…