- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -145
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Gelecek korkusu anksiyete için evde kendimiz uygulayabiliyor miyiz.dun denedim kendim.sanki iyi geldi.deneyen var.mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1) evde nasıl yaptın?Gelecek korkusu anksiyete için evde kendimiz uygulayabiliyor miyiz.dun denedim kendim.sanki iyi geldi.deneyen var.mi
Anksiyete krizi mi geldi seri konu açmışsın ve heksi birbirinden farklıGelecek korkusu anksiyete için evde kendimiz uygulayabiliyor miyiz.dun denedim kendim.sanki iyi geldi.deneyen var.mi
Onu deneyeyim bunu deneyeyim derken transa geçecek bu gidişle, çıkamayacak.Psikoloğa para vermemek için her yolu deniyorsun. Bu azimle üniversite sınavına hazırlanıp psikoloji bölümü de okursun sen. Ha gayret.
Umut var mi yaniOnu deneyeyim bunu deneyeyim derken transa geçecek bu gidişle, çıkamayacak.
evde yapılabilir. görsel, işitsel malzemeler ve teknikler var youtubeda. hiçbirini izlemedim, işe yarar olup olmadıkları hakkında bilgim yok ama günlük anlık gelişen sıkıntılara karşı kişinin kendi kendine de uygulayabileceği emdr teknikleri aklıma yatıyor fakat kendini dürterken varlığı bilinmeyen veya uyuyan travmayı tetikleme, uyandırma tehlikesi ne olacak? akım derken bkum olacak çünkü ortaya çıkan duyguları yatıştırmak, yönlendirmek, dönüştürmek hem bilgi hem beceri tecrübe şans kader kısmet hokus pokus, duman show gerektiriyor. onlar var mı? sondaki r reprocessing, yeniden işleme anlamına geliyor bunu yapabilir misin? kötü bir deneyimi bütün yönleriyle tekrar gözden geçirip (hep aynı güne uyanan insanların olduğu filmleri düşün. sonsuz bir döngüden ancak şansın yaver giderse sorunu bulup kurtuluyorsun ya işte öyle) sonunda aslında güzel tarafları da varmış ya hehe diyebileceğine inanıyorsan psikoloğa danışarak, okuyarak, etkilerini gözlemleyerek deneyebilirsin ama bence bugün canımı şu sıktı, bu beni kırdıdan öte derinlikteki konular için deneme. amaaan aslında deneme yaa ne olduğu belli değil ben de anlatırken soğudum.yok yaa dur aslında iyi galiba. dene dene. öff bilemiyorum, sen bilirsin.Gelecek korkusu anksiyete için evde kendimiz uygulayabiliyor miyiz.dun denedim kendim.sanki iyi geldi.deneyen var.mi
Psikoloğa para vermemek için her yolu deniyorsun. Bu azimle üniversite sınavına hazırlanıp psikoloji bölümü de okursun sen. Ha gayret.
Devlette randevu almak genelde sıkıntı oluyor diye ya da özeldekiler gibi ilgilenmiyor diye istemiyor sanırım. Bir ihtimal daha var, kendisi memur, siciline işleme gibi paranoyaları da vardı yanlış hatırlamıyorsamPsikologa para vermeye gerek yok oysaki devlette bir sürü psikaytr var.
Çok söyledik.
Geçen mhrsde randevu bakarken ruh ve sinir hastalıklarında, genel cerrahiden bile daha çok randevu buldum inan. :)
Gerek görünce psikologa da sevk ediyor devlet, belediyelerde ücretsiz danışmanlık hizmetleri var.