Embriyonun hücre sayısı ve günüyle ilgili bilgi verecek bir embriyolog veya doktor var mı?

sem06

Pamuk kızım,bebeğim,acın büyük;seni çok özlüyorum.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
948
727
44
Merhabalar, embriyonun hücre sayıları ve günüyle ilgili herkesin aklını ciddi şekilde kurcalayan şeyler var. Örneğin benim geçen yıl döllenen 3 embriyomun 3'ü 5.gün embriyosu idi ve tuttu. Bu yıl döllenen 2 embriyomun biri 5, diğeri 8 hücreli ve ister istemez bu embriyolar iyi değil diye kıyaslama yapıyorum, embriyoloğumuz iyi kalitede dese bile. Bebeğimi kaybettim, yaşım 38 ve bu dondurulmuş embriyoları düşününce transfer olmak dahi istemiyorum. Bu forumlarda, "5.güne kalmış iyi, 3.günde kalmış kötü" şeklinde yargı ve bilgilendirmeler var.

Bir embriyoloğun veya doktorun bizimle doğru bilgileri paylaşmasını rica ediyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
5.gun iyi 3. Gun kotu diye bisey yok ben bilerek :) benim mesela 3.gune gelen 13tane embriyom vardi 5.gunu hic beklemedik ... 1i transfer oldu digerlerini dondurduk... kalite olarak da embriyologumizun soyledigine gore hepsi iyiydi :))

5.gun iyi 3. Gun kotu diye bisey yok ben bilerek :) benim mesela 3.gune gelen 13tane embriyom vardi 5.gunu hic beklemedik ... 1i transfer oldu digerlerini dondurduk... kalite olarak da embriyologumizun soyledigine gore hepsi iyiydi :))
Teşekkürler cevabınız için. Sağlıkla doğsun, büyüsün bebeğiniz..bir uzman buraya yazıp doğru bilgilendirme yapsın istiyorum çünkü çok yanlış kanaatlere varılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…