Arkadaşlar en iyi verim alabileceğimiz tüp bebek merkezi arayisindayiz. Ama embriyoloji laboratuvarının önemli olduğunu okudum hep. Bu konuyla alakalı bize onerebileceginiz bir yer varsa çok sevinirim. Bir sürü merkezle ilgili o kadar çok olumsuz yorum okudum ki moralim bozuldu ve neresi olması gerektiğine bir türlü karar veremiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyoloji laboratuvarı
- Konu Sahibi Noname321
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
İlk olarak neredesiniz bilmem ama Kayseri de system hastanesi Gökalp öner bakın isterseniz bir internetten çok başarılı. Bende bir kaç deneme yapacağım olmaz ise tüp bebek için orasını düşünüyorumArkadaşlar en iyi verim alabileceğimiz tüp bebek merkezi arayisindayiz. Ama embriyoloji laboratuvarının önemli olduğunu okudum hep. Bu konuyla alakalı bize onerebileceginiz bir yer varsa çok sevinirim. Bir sürü merkezle ilgili o kadar çok olumsuz yorum okudum ki moralim bozuldu ve neresi olması gerektiğine bir türlü karar veremiyorum.
İstanbul da bir yer düşünmüştük Kayseri bizim için çok zor olur . Teşekkür ederimİlk olarak neredesiniz bilmem ama Kayseri de system hastanesi Gökalp öner bakın isterseniz bir internetten çok başarılı. Bende bir kaç deneme yapacağım olmaz ise tüp bebek için orasını düşünüyorum
- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.546
- 108
Siz ordan tedavi aldınız mı? Laboratuvarlariyla alakalı bilginiz var mı acaba ? Görüşeceğim teşekkür ederimAcibadem maslak caglar yazicioglu kesinlikle on gorusme yapin derim
- 15 Kasım 2021
- 35
- 26
- 18
Ben bugün görüştüm embriyoloğumuzla. İçimi çok açtı ve güven verdi. Hatta mikroçip diye bir yöntem varmış onu da önerdi. Spermlere genetik tahlil yapıp dölleme işleminde genetik olarak en iyi spermlerin seçilmesini sağlıyormuş. İlk defa duydum sayesinde. İstanbul Anadolu -Pendik yakın gelirse ben de doktorumu öneririm
- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.546
- 108
Caglar bey kayseri acibademde iken tedavi oldum ben doktorun basarisi tartisilmaz zaten tavsiye uzerine gitmistim ben de, eminim ki acibadem maslak gibi bir hastanenin lab.da oldukca iyidir ki kayserideki oyleydi.Siz ordan tedavi aldınız mı? Laboratuvarlariyla alakalı bilginiz var mı acaba ? Görüşeceğim teşekkür ederim
Merhaba Şişli Memorial öneririm kesinlikle bende 3 denemeden sonra gittim ilk denememde pozitif önemli olan laboratuvar benimde secmemdeki önceliğim laboratuvar olmuştu. Doktor tercihim olmamıştı.En iyi doktor da olsa embriyo kötü olduktan sonra tutmaz. Izmir de yumurtalarimin yarısı döllenmemisti bile 3. Günde de dondurulmustu embriyolarim kötü diye.Memorial da döllenen 12 embriyom da 5. Günü gördüArkadaşlar en iyi verim alabileceğimiz tüp bebek merkezi arayisindayiz. Ama embriyoloji laboratuvarının önemli olduğunu okudum hep. Bu konuyla alakalı bize onerebileceginiz bir yer varsa çok sevinirim. Bir sürü merkezle ilgili o kadar çok olumsuz yorum okudum ki moralim bozuldu ve neresi olması gerektiğine bir türlü karar veremiyorum.
- 30 Temmuz 2022
- 31
- 13
- 3
- 51
Bende size şişli Memoriali oneririm. Kardesim orada hamile kaldi. Hastane dr lar laboratuvar cok iyi. İlk görüşme ve muayene ücretsiz. Randevu alip gidin sizde göreceksiniz ilgi alaka ve profesyonelliği. Asla para odakli degiller bende gittim ve beni Dr Gönül Özer cok kapsamli bir sekilde muayene etti ve size yapmayalim yumurtalar kalitesiz olmaz dedi. Emin olun cok memnun kalacaksınız .
İstanbul'da ya da Ankara da her yer uygun bizim için. Doktorunuz kimdi acabaBen bugün görüştüm embriyoloğumuzla. İçimi çok açtı ve güven verdi. Hatta mikroçip diye bir yöntem varmış onu da önerdi. Spermlere genetik tahlil yapıp dölleme işleminde genetik olarak en iyi spermlerin seçilmesini sağlıyormuş. İlk defa duydum sayesinde. İstanbul Anadolu -Pendik yakın gelirse ben de doktorumu öneririm
Orayla da görüşeceğim teşekkür ederimMerhaba Şişli Memorial öneririm kesinlikle bende 3 denemeden sonra gittim ilk denememde pozitif önemli olan laboratuvar benimde secmemdeki önceliğim laboratuvar olmuştu. Doktor tercihim olmamıştı.En iyi doktor da olsa embriyo kötü olduktan sonra tutmaz. Izmir de yumurtalarimin yarısı döllenmemisti bile 3. Günde de dondurulmustu embriyolarim kötü diye.Memorial da döllenen 12 embriyom da 5. Günü gördü
Teşekkür ederim görüşeceğimBende size şişli Memoriali oneririm. Kardesim orada hamile kaldi. Hastane dr lar laboratuvar cok iyi. İlk görüşme ve muayene ücretsiz. Randevu alip gidin sizde göreceksiniz ilgi alaka ve profesyonelliği. Asla para odakli degiller bende gittim ve beni Dr Gönül Özer cok kapsamli bir sekilde muayene etti ve size yapmayalim yumurtalar kalitesiz olmaz dedi. Emin olun cok memnun kalacaksınız .
- 15 Kasım 2021
- 35
- 26
- 18
Nesrin Baştuğ, çok tatlı bir doktordurİstanbul'da ya da Ankara da her yer uygun bizim için. Doktorunuz kimdi acaba
Teşekkür ederimBende size şişli Memoriali oneririm. Kardesim orada hamile kaldi. Hastane dr lar laboratuvar cok iyi. İlk görüşme ve muayene ücretsiz. Randevu alip gidin sizde göreceksiniz ilgi alaka ve profesyonelliği. Asla para odakli degiller bende gittim ve beni Dr Gönül Özer cok kapsamli bir sekilde muayene etti ve size yapmayalim yumurtalar kalitesiz olmaz dedi. Emin olun cok memnun kalacaksınız .
Teşekkür ederim görüşeceğimNesrin Baştuğ, çok tatlı bir doktordur
Bende Şişli Memorial da tedavi gördüm ilk tedaviden bir oğlum oldu.dondurulmuş embriyo transferiyle de 1 kızım oldu.ilk denemem bahçeci tüp merkezinde negatif olmuştu.doktorum gönül hanımdı Memorial’da tavsiye ederim.bende laboratuvarı en iyi hastanelerden biri diye duymuştum Memorial’ı . Ön görüşme ücretsiz
- 10 Eylül 2018
- 430
- 219
- 53
Ankaradaysanız hrs hastahanesi laboratuvarını öneririm. Uzun zamandır tüp bebekte önde giden bi laboratuvar embriyologlar da çok önemli hülya hoca var embriyolog uzun yıllardır bu işin içindeİstanbul da bir yer düşünmüştük Kayseri bizim için çok zor olur . Teşekkür ederim
- 19 Ekim 2018
- 615
- 466
- 103
- 37
Merhaba,
Amh düşüklüğü nedeniyle bende tüp bebek tedavisine başvurdum. İlk denemede ikizlerim oldu O yüzden gerek doktorum gerek laboratuvar yönünden kendisini size tavsiye etmek isterim. Ali Osman Koyuncuoglu. İstanbul Bahçelievler de muayenehanesi var ve de diğer işlemleri Şişli Kolan Hastanesinde yapıyor.
Amh düşüklüğü nedeniyle bende tüp bebek tedavisine başvurdum. İlk denemede ikizlerim oldu O yüzden gerek doktorum gerek laboratuvar yönünden kendisini size tavsiye etmek isterim. Ali Osman Koyuncuoglu. İstanbul Bahçelievler de muayenehanesi var ve de diğer işlemleri Şişli Kolan Hastanesinde yapıyor.
merhabaMerhaba,
ben de Ali Osman koyuncuoğlunda tedavi gördüm tüp bebk 2.denemem de hamile kaldım.ben de çok çok memnunum doktorumdan.herkese tavsiyemdir ALİOSMAN KOYUNCUOĞLU
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
canım merhaba ,merhaba
ben de Ali Osman koyuncuoğlunda tedavi gördüm tüp bebk 2.denemem de hamile kaldım.ben de çok çok memnunum doktorumdan.herkese tavsiyemdir ALİOSMAN KOYUNCUOĞLU
fıyatları nasıldı ? raporlu hasta bakıyor mu bırde?
hangı hastaneyı kullanıyor opu ve transfer ıcın acaba
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
masallaahh canım, fıyat ortalama ne tutmustu?Merhaba,