✨️✨️✨️Embriyoların 3.günden 5.güne gitmemesi??✨️✨️✨️✨️ böyle bi durum yaşadınızmı kızlar?

jelibonn35

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
240
170
27
Kızlar iki kez opu oldum 12 yumurta toplandi ilkinde 8 embriyo döllendi 3 ab transfer edildi negatif oldu 6.gün 2 tane 3cc embriyom donduruldu.
İkinci opuda yine 12 yumurta toplandı 3. Gün transfer edildi yine negatif oldu 6.gün 3cc tek embriyom donduruldu.

genetik test yapıldı temiz çıktı sperm dna hasar testinide 15 gun sonra felan taptiricaz Bi yerde okumuştum 3.güne gelemeyen embriyo yumurta kalitesizliginden 3.güne gelip 5.güne ulaşmayan embriyo sperm kalitesizliginden olur diye böyle bisey yaşamınızı? Ne gbi bir yol izlediniz çözüm sağladnzmi kizlarr🌸

Benim tüp bebek merkezi beşinci gün embriyosu ile çalışıyor ister ulaşsın ister ulaşmasın 3. Gün embriyosu denemiyor bile. O nedenle çok bilgim yok açıkçası

3. Gün embriyosu transfer eden çok az merkez var genellikle 5. Güne ulaşıp blastokist olmasını bekliyorlar 🤷🏻‍♀️ bilemiyorum sizin niye böyle olmuş. Benim doktorum da 3. Gün embriyosu denemiyor.

genetik test yapıldı temiz çıktı sperm dna hasar testinide 15 gun sonra felan taptiricaz Bi yerde okumuştum 3.güne gelemeyen embriyo yumurta kalitesizliginden 3.güne gelip 5.güne ulaşmayan embriyo sperm kalitesizliginden olur diye böyle bisey yaşamınızı? Ne gbi bir yol izlediniz çözüm sağladnzmi kizlarr🌸
Evet üçüncü günden sonra gelişimi duran embriyolarda sperm sıkıntılı ise oluyor geçmenizi öneririm ya da sperm kalitesi arttıracak bir takviye bir şeyler belki gerekebilir

Evet benim tüp bebek merkezindeki doktorumda aynısını söylemişti 3 günden sonrası tamamen spermle alakalı demişti

Peki sizler yumurta kalitesini arttrmak için neler denediniz denediginiz şeyler fark yarattımı kızlar

3. Gün embriyosu transfer eden çok az merkez var genellikle 5. Güne ulaşıp blastokist olmasını bekliyorlar 🤷🏻‍♀️ bilemiyorum sizin niye böyle olmuş. Benim doktorum da 3. Gün embriyosu denemiyor.
Aslında canm doktor her ihtimale karşı 1 tane 3. Gün embriyosu döndürüyor kalan hepsini zaten bekletiyorum ama maalesef zaten ulaşmiyor hiç biri 5. Güne sadece 6.gün 3cc embriyo oldu onlarida transfer ettirmek istemiyorum acikcasi

Peki sizler yumurta kalitesini arttrmak için neler denediniz denediginiz şeyler fark yarattımı kızlar
Hatta eşim de beslenme kalitesini artırarak ve spor yaparak 3 ayda inanaılmaz sperm kalitesini artırdı. Yaşınız uygunsa kesinlikle doğal yollar çok işe yarıyor. Ben 40 olduğum için mecburen ilaç tadavisi

Hatta eşim de beslenme kalitesini artırarak ve spor yaparak 3 ayda inanaılmaz sperm kalitesini artırdı. Yaşınız uygunsa kesinlikle doğal yollar çok işe yarıyor. Ben 40 olduğum için mecburen ilaç tadavisi
Yaaa sağol canm Bi testimizi verelim sonuca göre doktora gidip Bi görüşme yapicam bakalm

Avokado gerçekten çok faydalı ama günde çeyrek avokado yeterli abartmamak lazım. Ceviz, bol yeşillik, şekersiz bir beslenmem var. Eşimin de aynı şekilde içki ve sigara ikimizde de yok. Her gün protein mutlaka alıyoruz. Haftada 3 balık, her gün mutlaka yumurta, sağlıklı karbonhidrat yiyoruz. Su dışında içecek tüketmiyoruz hazır meyve suyu vs. Yoğurt mutlaka her gün yiyoruz. Düzenli aldığımız vitaminlerimiz var zaten opudan önce doktor da takviye vermişti. Her gün mutlaka mevsim meyvesi yiyorum ben, eşim çok yemez meyve. Bir porsiyon kadar yiyorum abartmadan. Yani 100 gr kadar oluyor. Çok şükür 9 tane 5aa embriyomuz oldu bizim. Bu kadar çabaladık inşallah tutunurlar da. Bazen embriyo kalitesine de bakmıyor biliyorsunuz.

Avokado gerçekten çok faydalı ama günde çeyrek avokado yeterli abartmamak lazım. Ceviz, bol yeşillik, şekersiz bir beslenmem var. Eşimin de aynı şekilde içki ve sigara ikimizde de yok. Her gün protein mutlaka alıyoruz. Haftada 3 balık, her gün mutlaka yumurta, sağlıklı karbonhidrat yiyoruz. Su dışında içecek tüketmiyoruz hazır meyve suyu vs. Yoğurt mutlaka her gün yiyoruz. Düzenli aldığımız vitaminlerimiz var zaten opudan önce doktor da takviye vermişti. Her gün mutlaka mevsim meyvesi yiyorum ben, eşim çok yemez meyve. Bir porsiyon kadar yiyorum abartmadan. Yani 100 gr kadar oluyor. Çok şükür 9 tane 5aa embriyomuz oldu bizim. Bu kadar çabaladık inşallah tutunurlar da. Bazen embriyo kalitesine de bakmıyor biliyorsunuz.
Aaa baya kaliteli embriyolariniz olmuş inşallah tutunurlar miniklerin sana🥰 evet beslenmemiz gerektiğinde kötü bizim Bi memlekete gidip gelicez ondan sonra inşallah bu tavsiyeleriniz hayatimda uygulayacagm

Sizin kaçıncı denemeniz veya bu demediklerini nasıl embriyolar oluşturdu sizde
Şuan üçüncü denemedeyim. İlk ikisinde ikişer embriyo verildi 5. Gün a kalite. Bana tutunmadılar. 6 yumurta oluyordu ben de Max.... Bu ay 12 toplandı çok şükür genetik yaptıracağız

X