- Emoji Skoru
- 140
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi ladyforbaby
-
8 haftaya kadar yolu var acele etmeyin.Bu işin sonu kesin kürtaj mı? Fikri olan var mı?
Gerçekten mi!? İnşallah dediğiniz gibi olur. Allah razı olsun sizden. ilk kez( eşim dışında) birinden iyi birşey duydum.rabbim sizin bebeğinizi esirgesin.8 haftaya kadar yolu var acele etmeyin.
Belki gec dollenmedir. Kalp atisi bir duyulsun, insallah devami gelir.
Ben 7+4te duydum ki benimki buyuk ihtimsl erken dollenmeydi birde.
Insallah guzel sonuclar alirsiniz.
Çok erken degl mi alalım demesi için bende gelişme geriliği felan var demedi ama 9. Haftada duyduk kalp atışını geç döllenme dedi 1 hafta geride ama sorun olmaz dediArkadaşlar 5 buçuk haftalık hamileydim,kese v.s. herşey normal demişti dr. 6 gün sonra demir para büyüklüğünde kanamam oldu, ne olur ne olmaz diye gittik, dr. bu 6 gün içerisinde embriyonun aynı kaldığını, hiç büyümediğini tespit etti. gelişmesi durmuş, kürtaj ile alalım dedi. Başka başka bir doktora gittik. O da bir hafta daha bekleyelim, kürtaj yapmaya karar vermek için erken, yumurta geç döllenmiş olabilir dedi. Acaba bebeğine bu şekilde gelişme geriliği teşhisi konduktan sonra, hamileliği normal devam eden oldu mu?
Şuan kanamam yok, arada hafif kahverengi lekelenme oluyor. İçimde bebek canlı mı değil mi bilmeden bir hafta geçmesini bekleyeceğim (eğer kendiliğinden düşük yapmazsam tabii)
Moral sıfır. Bekliyorum ama çok zor. Bu konularda bi fikri olan var mı acaba? Bu gebeliğin normal devam etme ihtimali var mı sizce?
Canım ben hamileliğimi kan testiyle 4 hafta öğrendim doktora gittiğimizde kese bile yoktu daha sonra 6 haftalıkken kese var kalp atışı yoktu. Doktor moral verecegine kalp atışı olması gerekiyodu haftaya gel yoksa alınacak tarzında konuştu. eşime moral vermekten kendim üzülemedim, ama biliyordum ki bebege göre değişiyor gelişmesi ve o hafta gitmeden merdivenlerden düştüm korkumdan hemen doktora gittik. Ve o zaman bebegimin kalp atışını duyduk.. Biz korkuyla giderken rabbim ne gösterdi. Doktorun dediğini sakın aldırma sabret kesesi oluşmuş bebek gözükmüş demekki gelişmiş kalp atışı da olur sorun etme arkadasında dediği gibi 8 hafta dolmasını bekle uzan bol bol sen sana düşeni yap takdir Allahtan canım inşallah saglıklı bir haber alırsın..
Evet haklısın bize de yanlış gibi geldi ya da inanmak istemedik başka bi dr a daha gittik o da geç döllenme olabilir bekleyelim alınmaz daha dedi.Çok erken degl mi alalım demesi için bende gelişme geriliği felan var demedi ama 9. Haftada duyduk kalp atışını geç döllenme dedi 1 hafta geride ama sorun olmaz dedi
Şuan herşeyi normal 1 hafta geride olmasi sorun olmaz dmsti zaten doktor onuda tamamladı zaten şuan tam haftasndaEvet haklısın bize de yanlış gibi geldi ya da inanmak istemedik başka bi dr a daha gittik o da geç döllenme olabilir bekleyelim alınmaz daha dedi.
Peki canım senin bebek de geç döllenmeymiş ya, bu durumda gelişmesi sağlıklı, normal olup da sadece zamanında döllenmiş embriyoya göre daha geriden mi geliyo,gelişiyo?ben bunu da tam çözemedim bana da aynısı söylendiği için.?
Oo bebeğiiim demek o açığı kendisi zaman içerisinde kapatıyor. rabbim ne büyük hamdolsun!! Yaradan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Çok tşk. Cevap verdiğin için.Şuan herşeyi normal 1 hafta geride olmasi sorun olmaz dmsti zaten doktor onuda tamamladı zaten şuan tam haftasnda
Amin canım sende bayırlı haberler alırsın inşallah bu ara bu sorun çok geç döllenmeden kaynaklanıyor sanrmOo bebeğiiim demek o açığı kendisi zaman içerisinde kapatıyor. rabbim ne büyük hamdolsun!! Yaradan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Çok tşk. Cevap verdiğin için.
Canım benimde geç döllenmeydi başlarda geriden gelebiliyor ama bir süre sonra o açıgı kapatıyor benimki kapattı hatta kilosu normal haftasına göre iyi maşallah o önemli değil o kadar bebek hemen topluyor :)Evet haklısın bize de yanlış gibi geldi ya da inanmak istemedik başka bi dr a daha gittik o da geç döllenme olabilir bekleyelim alınmaz daha dedi.
Peki canım senin bebek de geç döllenmeymiş ya, bu durumda gelişmesi sağlıklı, normal olup da sadece zamanında döllenmiş embriyoya göre daha geriden mi geliyo,gelişiyo?ben bunu da tam çözemedim bana da aynısı söylendiği için.?
Amin canım allah razı olsun.Amin canım sende bayırlı haberler alırsın inşallah bu ara bu sorun çok geç döllenmeden kaynaklanıyor sanrm
Allah razı olsun canım umudum arttı inan, inş. Benim durumum da seninki gibi olur, ben hamilelik devam etse de o açık kapanmaz sanmıştım. Rabbim bebeklerimizi esirgesin.Canım benimde geç döllenmeydi başlarda geriden gelebiliyor ama bir süre sonra o açıgı kapatıyor benimki kapattı hatta kilosu normal haftasına göre iyi maşallah o önemli değil o kadar bebek hemen topluyor :)
Canım benimde geç döllenmeydi başlarda geriden gelebiliyor ama bir süre sonra o açıgı kapatıyor benimki kapattı hatta kilosu normal haftasına göre iyi maşallah o önemli değil o kadar bebek hemen topluyor :)
Konu çok eski ama son durum ne olmuştuAllah razı olsun canım umudum arttı inan, inş. Benim durumum da seninki gibi olur, ben hamilelik devam etse de o açık kapanmaz sanmıştım. Rabbim bebeklerimizi esirgesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?