- Emoji Skoru
- 140
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi ladyforbaby
Arkadaşlar 5 buçuk haftalık hamileydim,kese v.s. herşey normal demişti dr. 6 gün sonra demir para büyüklüğünde kanamam oldu, ne olur ne olmaz diye gittik, dr. bu 6 gün içerisinde embriyonun aynı kaldığını, hiç büyümediğini tespit etti. gelişmesi durmuş, kürtaj ile alalım dedi. Başka başka bir doktora gittik. O da bir hafta daha bekleyelim, kürtaj yapmaya karar vermek için erken, yumurta geç döllenmiş olabilir dedi. Acaba bebeğine bu şekilde gelişme geriliği teşhisi konduktan sonra, hamileliği normal devam eden oldu mu?
Şuan kanamam yok, arada hafif kahverengi lekelenme oluyor. İçimde bebek canlı mı değil mi bilmeden bir hafta geçmesini bekleyeceğim (eğer kendiliğinden düşük yapmazsam tabii)
Moral sıfır. Bekliyorum ama çok zor. Bu konularda bi fikri olan var mı acaba? Bu gebeliğin normal devam etme ihtimali var mı sizce?
Şuan kanamam yok, arada hafif kahverengi lekelenme oluyor. İçimde bebek canlı mı değil mi bilmeden bir hafta geçmesini bekleyeceğim (eğer kendiliğinden düşük yapmazsam tabii)
Moral sıfır. Bekliyorum ama çok zor. Bu konularda bi fikri olan var mı acaba? Bu gebeliğin normal devam etme ihtimali var mı sizce?