Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunune uygun mu yani simdi kacinci gun ve kac hucreliymis?onlari sorun isterseniz?zaten uygun kaliteye ulasmayinca onlar soyluyor,benimkileri soylediler en azindanMerhabalar benim bir sorum olacaktı Embriyo başlangıçta yavaş sonra hızlı sonra tekrar yavaş gelişme göstermiş. Bu durum ne anlama geliyor acaba?Bu durumda transfer yapılabilir mi riskler nelerdir?yardımcı olursanız ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
2. gün embriyosu hücre bölünmesiyle ilgili bir sorun yok sadece hızı ile ilgili bir yavaş bir hızlıymışGunune uygun mu yani simdi kacinci gun ve kac hucreliymis?onlari sorun isterseniz?zaten uygun kaliteye ulasmayinca onlar soyluyor,benimkileri soylediler en azindan
Buyume hizini kastediyorlardir sanirim,insallah iyi gider2. gün embriyosu hücre bölünmesiyle ilgili bir sorun yok sadece hızı ile ilgili bir yavaş bir hızlıymış
dilerim en büyük temennim buBuyume hizini kastediyorlardir sanirim,insallah iyi gider
kaygı düzeyimi arttırmaktan başka birşey yapmadılar bu konudaBizim ebryologumuz ne önden ne geriden gitmesini isteriz gününü yaşamalı demişti
Embriyoloğunuz size bi açıklama yapar bence
şuan kaçıncı gunlerindeler embiriyolarin?bk seni korkutmak istemiyorum.ama zaten sorun olmasaydı.sana böyle açıklama yapmazlardi. bende senin gibi geçen yaz bütün sayfalara yazıyordum.yeterki biraz içim rahatlasin diye benim embiriyolar 6.güne kadar bekletildi ama kötüye gittiler dengeli bölünme olmadı.buda kalitesiz olduğu anlamına geliyor.kaç tane embiriyo var suan)))))İNŞALLAH seninkiler kaliteli olurlar seni cik iyi anliyorumgüncell
Iyi hos guncel de arkadasim kimsenin sorusuna tam cevap vermiyorsun,sadece yavas hizli ayni seyi soyluyorsun.Bi ara sor gunune uygun mu kac hucreli oldu,yavas hizli demekle ne demek istediniz,olabilecek olumsuzluklari nelerdir diye?tamam burada fikir alip veriyoruz ama senin bile tam anlamadigin bir soruna yapilan yorumlar da yanlis olacaktir.Bence daha bilincli paylasim yapmakta fayda vargüncell
Transferini gec mi yaptilar,kac gunde bir adet oluyorsun?ben gecen ay 25inde adet oldum,9unda transfer edildi yani daha adet gunume bayaaa var,senin cok yakin,o yuzden sordum.Merhaba bende ayni sorunu yasadim. 3 embriyo dondurmuslardi 2 si iyi kalite biri orta kaliteydi. Transfer icin gittigimde cozulme sirasinda orta kalite olan hic canlanmamis diger ikiside yavas ilerliyormus o yuzden bekleyecegiz dediler 2 saat sonra birinin daha durdugunu soylediler. bir tane kaldi o da iyi degil yavas dediler ama ne olur ne olmaz diyip transfer ettiler. Bugun 4. Gunum hic umitlenmedim ama bu sabahtan beri sag kasik agrimla birlikte lekelenmem var adet gunum 2 gun sonra bu yerlesme kanamasimi diye dusunmeden kendimi de alamiyorum. Hem olmaz diyorum hem de icimde mi acaba var.
Yaa cok detay var tabiii doktorumuza emanet devam ediyoruz,insallah tutunur bebisler de yuzumuz guler.Zor surecler maddi manevi,ama herseyin basi saglik huzur.Hayirlisi olsun29 gunde adet oluyorum. Transfer 23. Gun oldu.
Aynen canim ya keske bu arastirma isine hic bulasmasaydim diyorum kendime doktor ne dediyse o diyip devam etseydim. Hayirlisi hepimiz icin.Yaa cok detay var tabiii doktorumuza emanet devam ediyoruz,insallah tutunur bebisler de yuzumuz guler.Zor surecler maddi manevi,ama herseyin basi saglik huzur.Hayirlisi olsun
bana 2. gün transfer yapıldı tutarsa 15. hafta amniyosentez yaptır dendi tek açıklama önce yavaş sonra hızlı tekrar yavaş gelişim gösterdiği başka bilgi verilmedi ve tüm bunlar transfer sırasında yaşandı.benim kafamda allak bullak oldu zaten pazartesi gideceğim sormaya ama bu tip bir durum yaşayan var mı merak ettimIyi hos guncel de arkadasim kimsenin sorusuna tam cevap vermiyorsun,sadece yavas hizli ayni seyi soyluyorsun.Bi ara sor gunune uygun mu kac hucreli oldu,yavas hizli demekle ne demek istediniz,olabilecek olumsuzluklari nelerdir diye?tamam burada fikir alip veriyoruz ama senin bile tam anlamadigin bir soruna yapilan yorumlar da yanlis olacaktir.Bence daha bilincli paylasim yapmakta fayda var
dilerim yerleşme kanamasıdır ve yüzün güler kalbini ferah tut.Merhaba bende ayni sorunu yasadim. 3 embriyo dondurmuslardi 2 si iyi kalite biri orta kaliteydi. Transfer icin gittigimde cozulme sirasinda orta kalite olan hic canlanmamis diger ikiside yavas ilerliyormus o yuzden bekleyecegiz dediler 2 saat sonra birinin daha durdugunu soylediler. bir tane kaldi o da iyi degil yavas dediler ama ne olur ne olmaz diyip transfer ettiler. Bugun 4. Gunum hic umitlenmedim ama bu sabahtan beri sag kasik agrimla birlikte lekelenmem var adet gunum 2 gun sonra bu yerlesme kanamasimi diye dusunmeden kendimi de alamiyorum. Hem olmaz diyorum hem de icimde mi acaba var.
ha birde 2. kalite olduğu söylendi.bana 2. gün transfer yapıldı tutarsa 15. hafta amniyosentez yaptır dendi tek açıklama önce yavaş sonra hızlı tekrar yavaş gelişim gösterdiği başka bilgi verilmedi ve tüm bunlar transfer sırasında yaşandı.benim kafamda allak bullak oldu zaten pazartesi gideceğim sormaya ama bu tip bir durum yaşayan var mı merak ettim