- 11 Haziran 2024
- 496
- 415
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşallahAret kamarın bi konuşmasına denk gelmiştim, embriyo kaliteli değilse istedikleri kadar yapıştırsınlar yine de tutmaz demişti. Benim de kızım tedavi görüyor öyle olunca büyün doktorları araştırıyoruz. Öyle aklımda kalmış belki yaptıran tutan vardır bilemem. Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bana da bunu Eray Çalışkan dedi. Ben de vazgeçtim.Aret kamarın bi konuşmasına denk gelmiştim, embriyo kaliteli değilse istedikleri kadar yapıştırsınlar yine de tutmaz demişti. Benim de kızım tedavi görüyor öyle olunca büyün doktorları araştırıyoruz. Öyle aklımda kalmış belki yaptıran tutan vardır bilemem. Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
neden vazgectiniz ? hani bir yan etkisi vs mi varmıs ?Bana da bunu Eray Çalışkan dedi. Ben de vazgeçtim.
Yani embriyo kaliteliyse zaten tutar bunlar deneysel çalışmalar dedi. Başarısı kanıtlanmış değil dedi. Amh çok düşük bende ilk transferde tek embriyom olmuştu. Ikincide istedim. Ama doğal gebe kaldım.neden vazgectiniz ? hani bir yan etkisi vs mi varmıs ?
Çok güzel çok şanslısınız Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :)Yani embriyo kaliteliyse zaten tutar bunlar deneysel çalışmalar dedi. Başarısı kanıtlanmış değil dedi. Amh çok düşük bende ilk transferde tek embriyom olmuştu. Ikincide istedim. Ama doğal gebe kaldım.
2.5 yaş oldu şükür. Inşallah tüm isteyenler bu günleri görsün.Çok güzel çok şanslısınız Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :)