Çok erken test yapmışsınız. 5.gün embriyoları bile en erken 9.gün pozitif veriyor.Arkadaşlar merhaba 15 ekimde 2.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 23 ekim 8 gün geçti. İdrar ya da kan testinde çıkma ihtimali var mı idrar yaptım negatif çıktı daha çok mu erken 2.gün olduğu İçin yoksa negatif midir ?
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim rahim bölgemde sürekli kramp ve ağrı oluyor acaba tutunma belirtisi mi bilmiyorum ilk başlarda daha çok vardı son 2 gündür falan azaldı ama bazen ani kramp giriyo kasık ağrısı biraz daha hafiflediÇok erken test yapmışsınız. 5.gün embriyoları bile en erken 9.gün pozitif veriyor.
Test gününü bekleyin. Zor biliyorum ama.
Sanırım haklısınız evetBence ikinci gün embriyosu olduğu için çıkmaz
Rabbim size bağışlasın. İnşallah öyledir sanırım erken yaptım evet5. Gün embriyom ile 8. Gün pozitif gördüm kan da rabbime şükür. Bence sizinki daha erken olmuş canım zaten kan testi bile değil idrara daha sonra karışıyor. İnşallah bebeğin seninledir
Bence ikinci gün embriyosu olduğu için çıkmaz
Tutunma belirtisi olabilir taze transfer yapıldıysa opu sonrası da bir süre kasıklarda ağrı oluyor o da olabilir.İçimi rahatlattınız teşekkür ederim rahim bölgemde sürekli kramp ve ağrı oluyor acaba tutunma belirtisi mi bilmiyorum ilk başlarda daha çok vardı son 2 gündür falan azaldı ama bazen ani kramp giriyo kasık ağrısı biraz daha hafifledi
Taze transfer canım hayırlısı inşallah Rabbim yüzümüze gülerTutunma belirtisi olabilir taze transfer yapıldıysa opu sonrası da bir süre kasıklarda ağrı oluyor o da olabilir.
Hicbir belirti olmadan da tutabiliyor bence belirti aramayın.
Amiin amiiin inşallah canımRabbim size bağışlasın. İnşallah öyledir sanırım erken yaptım evetkaşık ağrım ve kramplarım var adetime 2 hafta var daha hatta DAha fazla ben 40 45 günde bir olurum çünkü kramplar rahim bölgesinden geliyor inş tutunmuştur
Amin canım Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkesin duşlarını kabul etsin inşallahAmiin amiiin inşallah canım.
Benim hiç belirtim olmamıştı ama kasık ve rahim agrısı bence belirti olabilir. Hadi hakkında hayırlısı olsun rabbim vesile etsin
Ben tam 12 gün bekledim kanda baktirdimArkadaşlar merhaba 15 ekimde 2.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 23 ekim 8 gün geçti. İdrar ya da kan testinde çıkma ihtimali var mı idrar yaptım negatif çıktı daha çok mu erken 2.gün olduğu İçin yoksa negatif midir ?
11.günde baktırdım bende negatif çıktı kısmet 2.denemeyeBen tam 12 gün bekledim kanda baktirdim
Rabbim tez zamanda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin11.günde baktırdım bende negatif çıktı kısmet 2.denemeye
Dondurulmuş embriyon var mı canım11.günde baktırdım bende negatif çıktı kısmet 2.denemeye