Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyo transferimin 4. Günü
- Konu Sahibi ilksin
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- embrito transferi sonrası embriyo dondurma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
Selamlar, benim de 3. gun. Bana soylenen oyle belirti arayip durmamam gerektigi. Herkesin farkli yasadigi, cogu embriyosu tutan kisinin de hicbir belirti yasamadigi soylendi. Bazilari 3. gun , bazilari 5. gun embriyosu, kimi taze kimi donmus embriyo transferi yaptiriyor.Merhaba embriyo transferimin bugün 4. Günündeyim. Kasıklarımda birazcık ağrı var normal mi? Birde tutum tutmadığını test yaptırmadan anlayabilirmiyiz? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?
Benim de kasiklarda batmalar oluyor, kullandigimiz ilaclardan olabilirmis. Strese girmeden test gunune kadar beklemek en faydalisi sanirim :) Dilerim tutmustur miniginiz, sevgiler
- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Hangi merkezde denedinizSelamlar, benim de 3. gun. Bana soylenen oyle belirti arayip durmamam gerektigi. Herkesin farkli yasadigi, cogu embriyosu tutan kisinin de hicbir belirti yasamadigi soylendi. Bazilari 3. gun , bazilari 5. gun embriyosu, kimi taze kimi donmus embriyo transferi yaptiriyor.
Benim de kasiklarda batmalar oluyor, kullandigimiz ilaclardan olabilirmis. Strese girmeden test gunune kadar beklemek en faydalisi sanirim :) Dilerim tutmustur miniginiz, sevgiler
- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
Istanbul OTA Jinemed hastanesinde.Hangi merkezde denediniz
- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Sisli memorialde görmüştüm sizi sanki kusura bakmaIstanbul OTA Jinemed hastanesinde.
- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
Estagfurullah. Artik huzurla ve saglikla nihayetine ersin su tup bebek surecimiz de merkezlerin adlarini bile unutalim :)Sisli memorialde görmüştüm sizi sanki kusura bakma
- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
AmiiiinEstagfurullah. Artik huzurla ve saglikla nihayetine ersin su tup bebek surecimiz de merkezlerin adlarini bile unutalim :)
- 21 Temmuz 2014
- 1.283
- 1.743
- 333
Belirti aramamak gerek herkeste değişiyor. Benim ilk günler sadece hassasiyet vardı. Sonrasında sürekli adet sancısı gibi kasıklarım sancımıştı. Ama hiç belirtisi olmayıp pozitif gören çok var. Doktorun dediği güne kadar mutlaka bekleyin derim kan testi için. Erken yapıp düşük değer çıkanlar sonra yükselenler çok oluyor. Düşünmemek en güzeli.Merhaba embriyo transferimin bugün 4. Günündeyim. Kasıklarımda birazcık ağrı var normal mi? Birde tutum tutmadığını test yaptırmadan anlayabilirmiyiz? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?
- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 32
Transfer gününü saymıyoruz dimiSelamlar, benim de 3. gun. Bana soylenen oyle belirti arayip durmamam gerektigi. Herkesin farkli yasadigi, cogu embriyosu tutan kisinin de hicbir belirti yasamadigi soylendi. Bazilari 3. gun , bazilari 5. gun embriyosu, kimi taze kimi donmus embriyo transferi yaptiriyor.
- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
kastiniz belirtilerin baslamasi ise, bilmiyorum. dedigim gibi herkesin bunyesi farkli cevap veriyor. embriyo transferi taze-donmus embriyo, 3. gun - 5.gun... bunlar da isin icine giren degiskenler.Transfer gününü saymıyoruz dimi
kan testi gununu beklemek en iyisi :)
Teşekkür ederimBelirti aramamak gerek herkeste değişiyor. Benim ilk günler sadece hassasiyet vardı. Sonrasında sürekli adet sancısı gibi kasıklarım sancımıştı. Ama hiç belirtisi olmayıp pozitif gören çok var. Doktorun dediği güne kadar mutlaka bekleyin derim kan testi için. Erken yapıp düşük değer çıkanlar sonra yükselenler çok oluyor. Düşünmemek en güzeli.
- 11 Temmuz 2020
- 506
- 445
- 53
Benim 5. Gün embriyosuydu, erken gebelik testiyle 4. Günde öğrenmiştimMerhaba embriyo transferimin bugün 4. Günündeyim. Kasıklarımda birazcık ağrı var normal mi? Birde tutum tutmadığını test yaptırmadan anlayabilirmiyiz? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Canım hangi doktor bende cumartesi orda transfer oldumIstanbul OTA Jinemed hastanesinde.
- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
Guseli Ozdemir'de. 12:50 gibi bitti islemim dinlenmeye aldilar :) Gunesli guzel bir gunde olduk, dilerim sonlari da cok guzel olur.Canım hangi doktor bende cumartesi orda transfer oldum
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Bende o güzel günde gitmiştimGuseli Ozdemir'de. 12:50 gibi bitti islemim dinlenmeye aldilar :) Gunesli guzel bir gunde olduk, dilerim sonlari da cok guzel olur.
hava tam bahar havasıydı
benimde işlemim o saate bitti bugün 6. Günüm cumartesi olmustum
- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
Ah ne guzel ve dunya ne kadar kucuk :) kuvvetle muhtemel ayni anda dinleniyorduk.Bende o güzel günde gitmiştim
hava tam bahar havasıydı
benimde işlemim o saate bitti bugün 6. Günüm cumartesi olmustum
Pazartesine kan testi icin gidecegim hastaneye. Bakalim ne haberler gelecek.
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Ben dayanamıyorum yatın erken gebelik testi yapıcam kan tahlilinide pazar veririmAh ne guzel ve dunya ne kadar kucuk :) kuvvetle muhtemel ayni anda dinleniyorduk.
Pazartesine kan testi icin gidecegim hastaneye. Bakalim ne haberler gelecek.
- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
Benim de aklimda var, esimin seyahatinden once o buradayken yapmak istiyorum ama bir yandan da ya silik cikarsa vs diye dusunuyorum. Kendimi biliyorum. Ya tam negatif ya tam pozitif cikmasi lazim, ortada silik vs olursa Ptesiye kadar fenalik geciririmBen dayanamıyorum yatın erken gebelik testi yapıcam kan tahlilinide pazar veririm
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
silik çıkmasına bile razıyım ben o yüzden yarın yapıcamBenim de aklimda var, esimin seyahatinden once o buradayken yapmak istiyorum ama bir yandan da ya silik cikarsa vs diye dusunuyorum. Kendimi biliyorum. Ya tam negatif ya tam pozitif cikmasi lazim, ortada silik vs olursa Ptesiye kadar fenalik geciririm
- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 32
Kızlar aynı gün transfer olmuşuz bugün 6.günümüz. herhangi bir belirtiniz var mı bende yok B Beklenmedikcevap A AnnelikUmuduBen dayanamıyorum yatın erken gebelik testi yapıcam kan tahlilinide pazar veririm