• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferimin 4. Günü

ilksin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
7
1
6
43
Merhaba embriyo transferimin bugün 4. Günündeyim. Kasıklarımda birazcık ağrı var normal mi? Birde tutum tutmadığını test yaptırmadan anlayabilirmiyiz? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?

Merhaba embriyo transferimin bugün 4. Günündeyim. Kasıklarımda birazcık ağrı var normal mi? Birde tutum tutmadığını test yaptırmadan anlayabilirmiyiz? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?
Selamlar, benim de 3. gun. Bana soylenen oyle belirti arayip durmamam gerektigi. Herkesin farkli yasadigi, cogu embriyosu tutan kisinin de hicbir belirti yasamadigi soylendi. Bazilari 3. gun , bazilari 5. gun embriyosu, kimi taze kimi donmus embriyo transferi yaptiriyor.

Benim de kasiklarda batmalar oluyor, kullandigimiz ilaclardan olabilirmis. Strese girmeden test gunune kadar beklemek en faydalisi sanirim :) Dilerim tutmustur miniginiz, sevgiler

Selamlar, benim de 3. gun. Bana soylenen oyle belirti arayip durmamam gerektigi. Herkesin farkli yasadigi, cogu embriyosu tutan kisinin de hicbir belirti yasamadigi soylendi. Bazilari 3. gun , bazilari 5. gun embriyosu, kimi taze kimi donmus embriyo transferi yaptiriyor.

Benim de kasiklarda batmalar oluyor, kullandigimiz ilaclardan olabilirmis. Strese girmeden test gunune kadar beklemek en faydalisi sanirim :) Dilerim tutmustur miniginiz, sevgiler
Hangi merkezde denediniz

Belirti aramamak gerek herkeste değişiyor. Benim ilk günler sadece hassasiyet vardı. Sonrasında sürekli adet sancısı gibi kasıklarım sancımıştı. Ama hiç belirtisi olmayıp pozitif gören çok var. Doktorun dediği güne kadar mutlaka bekleyin derim kan testi için. Erken yapıp düşük değer çıkanlar sonra yükselenler çok oluyor. Düşünmemek en güzeli.

Transfer gününü saymıyoruz dimi

Transfer gününü saymıyoruz dimi
kastiniz belirtilerin baslamasi ise, bilmiyorum. dedigim gibi herkesin bunyesi farkli cevap veriyor. embriyo transferi taze-donmus embriyo, 3. gun - 5.gun... bunlar da isin icine giren degiskenler.
kan testi gununu beklemek en iyisi :)

Belirti aramamak gerek herkeste değişiyor. Benim ilk günler sadece hassasiyet vardı. Sonrasında sürekli adet sancısı gibi kasıklarım sancımıştı. Ama hiç belirtisi olmayıp pozitif gören çok var. Doktorun dediği güne kadar mutlaka bekleyin derim kan testi için. Erken yapıp düşük değer çıkanlar sonra yükselenler çok oluyor. Düşünmemek en güzeli.
Teşekkür ederim 🙏

Guseli Ozdemir'de. 12:50 gibi bitti islemim dinlenmeye aldilar :) Gunesli guzel bir gunde olduk, dilerim sonlari da cok guzel olur.
Bende o güzel günde gitmiştim
hava tam bahar havasıydı
benimde işlemim o saate bitti bugün 6. Günüm cumartesi olmustum

Ben dayanamıyorum yatın erken gebelik testi yapıcam 😂 kan tahlilinide pazar veririm
Benim de aklimda var, esimin seyahatinden once o buradayken yapmak istiyorum ama bir yandan da ya silik cikarsa vs diye dusunuyorum. Kendimi biliyorum. Ya tam negatif ya tam pozitif cikmasi lazim, ortada silik vs olursa Ptesiye kadar fenalik geciririm :D

Benim de aklimda var, esimin seyahatinden once o buradayken yapmak istiyorum ama bir yandan da ya silik cikarsa vs diye dusunuyorum. Kendimi biliyorum. Ya tam negatif ya tam pozitif cikmasi lazim, ortada silik vs olursa Ptesiye kadar fenalik geciririm :KK70:
silik çıkmasına bile razıyım ben o yüzden yarın yapıcam 😂😂

Back