Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyo transferi yaptıranlar
- Konu Sahibi Fethiye50
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #embriyo transferi #tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba, 8 Ekim'de transferim oldu, dondurulmuş 5.gün embriyosu. Şimdilik bazen çok hafif kasık ağrılarım oluyor. Adet başlangıcı gibi. Onun haricinde bir değişiklik yok :) Hayırlısı olsun, umarım en kısa zamanda emeklerimiz mutlulukla sonuçlanır.2022 ekimde transfer olanlar yada daha önce transfer olanlar dan fikir alabilir miyim neler yaşadıklarına dair benim transfer sonrasi 2.gunum bugün benim için dua edermisiniz güzel dileklerinizi bekliyorum
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
2022 ekimde transfer olanlar yada daha önce transfer olanlar dan fikir alabilir miyim neler yaşadıklarına dair benim transfer sonrasi 2.gunum bugün benim için dua edermisiniz güzel dileklerinizi bekliyorum
EKİM AYI TRANSFER OLACAKLAR konusuna gelebilirsiniz kızlarMerhaba, 8 Ekim'de transferim oldu, dondurulmuş 5.gün embriyosu. Şimdilik bazen çok hafif kasık ağrılarım oluyor. Adet başlangıcı gibi. Onun haricinde bir değişiklik yok :) Hayırlısı olsun, umarım en kısa zamanda emeklerimiz mutlulukla sonuçlanır.
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
Bnce 8 ekimde transfer oldum ama bende hiç ağrı yok yarın test yapıcamMerhaba, 8 Ekim'de transferim oldu, dondurulmuş 5.gün embriyosu. Şimdilik bazen çok hafif kasık ağrılarım oluyor. Adet başlangıcı gibi. Onun haricinde bir değişiklik yok :) Hayırlısı olsun, umarım en kısa zamanda emeklerimiz mutlulukla sonuçlanır.
Ben de 12ekimde transfer oldum hafif batma lar kasılmalar var 20ekimde kanda testim varBnce 8 ekimde transfer oldum ama bende hiç ağrı yok yarın test yapıcam
Amin inşallah canım benımde 5.gun embriyosu dondurulmuş tu çözme yapilip transfer yapıldıMerhaba, 8 Ekim'de transferim oldu, dondurulmuş 5.gün embriyosu. Şimdilik bazen çok hafif kasık ağrılarım oluyor. Adet başlangıcı gibi. Onun haricinde bir değişiklik yok :) Hayırlısı olsun, umarım en kısa zamanda emeklerimiz mutlulukla sonuçlanır.
- 19 Şubat 2020
- 5.342
- 2.903
- 123
- 40
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
Maalesef bende hiç batma ağrı yok çok üzülüyorımBen de 12ekimde transfer oldum hafif batma lar kasılmalar var 20ekimde kanda testim var
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
Kayıplarınız için çok üzüldüm3 kez tüp bebek yaptıran biri l olarak söylüyorum, hepsin de de yerleşme kanaması geldi,leke şeklinde ve kasıklarda ,belde ve alt karın altında ağrılarım oluyordu, size hayırlı olsun kızlar ben maalesef hepsinide kaybettim
Benimde önceki gebeliğimde üçüzlerimi kaybettim 6 gün önce transfer oldum ama hiç ağrım sızım batmam yok maalesef
Hakkinzda hayırlısı olsun Rabbım dualarinizi geri çevirmez devam edin dua etmeye3 kez tüp bebek yaptıran biri l olarak söylüyorum, hepsin de de yerleşme kanaması geldi,leke şeklinde ve kasıklarda ,belde ve alt karın altında ağrılarım oluyordu, size hayırlı olsun kızlar ben maalesef hepsinide kaybettim
- 28 Eylül 2022
- 2
- 2
- 1
- 36
Çok üzüldüm sebep belli mi peki neden kaybettiniz herşey gönlünüzce olsun3 kez tüp bebek yaptıran biri l olarak söylüyorum, hepsin de de yerleşme kanaması geldi,leke şeklinde ve kasıklarda ,belde ve alt karın altında ağrılarım oluyordu, size hayırlı olsun kızlar ben maalesef hepsinide kaybettim
- 19 Şubat 2020
- 5.342
- 2.903
- 123
- 40
herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok canım Allah gönlüne göre versinKayıplarınız için çok üzüldüm
Benimde önceki gebeliğimde üçüzlerimi kaybettim 6 gün önce transfer oldum ama hiç ağrım sızım batmam yok maalesef
- 19 Şubat 2020
- 5.342
- 2.903
- 123
- 40
insan bir süre sonra pes ediyor her şeydenHakkinzda hayırlısı olsun Rabbım dualarinizi geri çevirmez devam edin dua etmeye
- 19 Şubat 2020
- 5.342
- 2.903
- 123
- 40
az miktarda pıhtılaşma vardı ,iğne ilaç kullandım, ama net olarak bundan dır diyemiyor doktorlarda, ellerinden geldiğince kullandım bütün ilaçlarıÇok üzüldüm sebep belli mi peki neden kaybettiniz herşey gönlünüzce olsun
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
İnşallah canım inşallah güzel haberler alırızherkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok canım Allah gönlüne göre versin
- 19 Şubat 2020
- 5.342
- 2.903
- 123
- 40
inşallahhhhhh canımİnşallah canım inşallah güzel haberler alırız
Test sonucun inşallah hayırlı çıkar sonuç alınca yazarmisin canimBnce 8 ekimde transfer oldum ama bende hiç ağrı yok yarın test yapıcam
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
Tamam canım sen hatırlat amaTest sonucun inşallah hayırlı çıkar sonuç alınca yazarmisin canim
Herkeste aynı şey olacak değil ama batmada sürekli olmuyor zaten sakın üzülme belirti zaten beklemiyor tüp bebek te doktor larMaalesef bende hiç batma ağrı yok çok üzülüyorım
Tamam canım sen hatırlat ama
Bende böyle diodum rabbim öyle imtihan edio ki onun vardır bir bildiği rabbim onu kucağına hayırlı sı ile almayı nasip etsin peygamber efendimizin ahlaki ile büyütmeyi de bahşetsin ınsallahinsan bir süre sonra pes ediyor her şeyden