Embriyo transferi sonrasi

Yasemin070707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
21
18
36
Arkadaşlar merhaba...
Salı günü transfer oldu, 2 embriyo koyuldu..
Bu 3. Tüp bebek denemem.
Şimdide idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum, kanda crp 16 çıkmış.. bişey olur mu çok korkuyorum, kasıklarımla ve belimde ağrı var ama enfeksiyondan mi, belirtimi bilmiyorum...
Başına böyle bişey gelip, hamile kalan, bebek sahibi olan var mı aranızda, yardım edin..
Bi de çok çok kötü şeyler gecirdim, 2 dışgebelik iç kanama ameliyatlar, mol gebelikler..
Bunlarin stresinden sigarayi birakamadim kafayi yemek uzereyim
Tecrubelerinizi paylasirmisiniz benimle

Arkadaşlar merhaba...
Bu 3. Tüp bebek denemem.
Şimdide idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum, kanda crp 16 çıkmış.. bişey olur mu çok korkuyorum, kasıklarımla ve belimde ağrı var ama enfeksiyondan mi, belirtimi bilmiyorum...
Başına böyle bişey gelip, hamile kalan, bebek sahibi olan var mı aranızda, yardım edin..
Bi de çok çok kötü şeyler gecirdim, 2 dışgebelik iç kanama ameliyatlar, mol gebelikler..
Geçmiş olsun canım. İdrar yolu enfeksiyonu için yaban mersini çok etkili bir yöntem ama bu süreçte kullanmak doğru olur mu, bilemiyorum. İstersen doktoruna bir sor.

Canim strese girme oncelikle soyle dusun ve rahatlamaya calis kader diye bisey var bebeginin dogum olum tarihi onceden yazilmis sen panik olunca ve stresli olunca her sey 2kat zorlasacak once rahatla
Transfer sonrasi bu agrilar gayet normal umuyorum ki bu defa guzel haberler vereceksin enfeksiyon içinde doktorunla gorus ben largopen 1mg kullanmistim doktorunun onerecegini ilaclar vardir elbette

Ben aşılama sorasında enfeksiyon olmuştum tutmadı ama bence engel değildir kötü düşünme ayrıca doktorum bana bitkisel ben kdr yiyebilirsin ki bebek tutmasın düşsün dedi maydonoz suyu iç bence bana çok iyi gelir

Ben aşılama sorasında enfeksiyon olmuştum tutmadı ama bence engel değildir kötü düşünme ayrıca doktorum bana bitkisel ben kdr yiyebilirsin ki bebek tutmasın düşsün dedi maydonoz suyu iç bence bana çok iyi gelir
Bebek niye dussun anlamadim orayi

Canim strese girme oncelikle soyle dusun ve rahatlamaya calis kader diye bisey var bebeginin dogum olum tarihi onceden yazilmis sen panik olunca ve stresli olunca her sey 2kat zorlasacak once rahatla
Transfer sonrasi bu agrilar gayet normal umuyorum ki bu defa guzel haberler vereceksin enfeksiyon içinde doktorunla gorus ben largopen 1mg kullanmistim doktorunun onerecegini ilaclar vardir elbette

Çok tesekkur ederim, umarim bu kez olur..
Bel ve bobrek agrisi 24 saat gecmiyor suründürüyor, uyutmuyor, simdide bi ürolova geldim, usg icin..
Umarim tutunuyorlardir, umarim onun içindir bu agrilar..
Tek olsunda, cekmedigimiz acimi sanki, bunu da cekeriz 🤗

Arkadaşlar merhaba...
Bu 3. Tüp bebek denemem.
Canim asla sitres yapma bende enfeksiyon yaşadım ama bebeklerim tutundu çok şükür ballı limonlu sıcak su yap bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı bal yarım limon sık iç allah'ın da izniyle bebeklerin sana tutulsun ins asla sitrese girip kötü düşünme pozitif ol bol bol dua et hersey allahtan

Kızlar hepinize iyi akşamlar 🤗 umarım herkes pozitif sonuçlar alır 🤗 şimdi sizlere bir sorum olacak bugün tam 4 hafta 6 günlük (34.gün) yani hamileyim. 20 ağustosta oldu transferim 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım🙏 ama bir belirti yok şuan. Olması gereken belirtiler var mı yoksa erken mi 😊

Kızlar hepinize iyi akşamlar 😊 benim 20 ağustosta transferim oldu 29 oğustosta pozitif dediler. 18 eylülde kalp atışı için çağırdılar. Çarşamba günü gitmek için randevu aldım. Hemşire kız randevuyu verirken 21. Gün ultrasyonu dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı lütfen cevap verin

Kızlar hepinize iyi akşamlar 🤗 umarım herkes pozitif sonuçlar alır 🤗 şimdi sizlere bir sorum olacak bugün tam 4 hafta 6 günlük (34.gün) yani hamileyim. 20 ağustosta oldu transferim 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım🙏 ama bir belirti yok şuan. Olması gereken belirtiler var mı yoksa erken mi 😊
Hayirli olsun insallah canim.. Belirti kisiden kisiye degisiyor daha cok minik mide bulantilarin olacaksa bile tahmin ediyorumki kalp atimini aldiktan sonra yani o haftalarda baslar cunku bulanti betanin yukselmesiyle orantili diye biliyorum. Bu arada ben hic bir hamilelik belirtisi yasamamistim. Ama etrafmda daha 6. Haftadan itibaren deli gibi mide bulantisi cekenleride biliyorum. Umarim rahat bir gebelok gecirirsin 🌸🌸

Kızlar hepinize iyi akşamlar 😊 benim 20 ağustosta transferim oldu 29 oğustosta pozitif dediler. 18 eylülde kalp atışı için çağırdılar. Çarşamba günü gitmek için randevu aldım. Hemşire kız randevuyu verirken 21. Gün ultrasyonu dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı

21 gun ultrasonu diye bisey duymadim ama gittiginizde ultrasonla bakilacak tabi. Benim hep.alttan bakilmisti haftaya kadar. Bende oyle olsun istedim.cunku kesin sonuc oluyor alttan ve idrara sıkışık gibi yani cok.su icip.sıkısmayin ama gelenide yapmayin tam goruntu olsun.

X