• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

embriyo transferi sonrası aşırı şişlik

melina1983

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
2.585
1.689
448
kızlar merhaba,
1 hafta önce embriyo transferim gerçekleşti iki gündür karnımda inanılmaz bir şişlik var patlayacakmış gibi hissediyorum. bu arada tartıldım 2 kilo fazla görünüyorum zannediyorum bu şişlikle alakalı. normal mi bu durum? yarın gebelik testim olacak. ve geçecek mi bu karnımdaki anormal şişlik? lütfen bilgisi olan bir şeyler yazarsa çok sevinirim.

kızlar merhaba,
1 hafta önce embriyo transferim gerçekleşti iki gündür karnımda inanılmaz bir şişlik var patlayacakmış gibi hissediyorum. bu arada tartıldım 2 kilo fazla görünüyorum zannediyorum bu şişlikle alakalı. normal mi bu durum? yarın gebelik testim olacak. ve geçecek mi bu karnımdaki anormal şişlik? lütfen bilgisi olan bir şeyler yazarsa çok sevinirim.

canım öncelikle hayırlısı olsun. inşallah pozitif haber alırsın. ben ilk tüp bebek denememde transfer sonrası 3 kilo almıştım ve aşırı şişkinlik gazım vardı. dr gayet normal olduğunu söylemişti. ama malesef bnm sonucum negatifti :( ilaçları bırakınca 3 4 gün içinde adet oldum o zaman bile inmemişti. 2 haftaya kendime geldim desem yeri var. Rabbim yardımcımız olsun.

canım öncelikle hayırlısı olsun. inşallah pozitif haber alırsın. ben ilk tüp bebek denememde transfer sonrası 3 kilo almıştım ve aşırı şişkinlik gazım vardı. dr gayet normal olduğunu söylemişti. ama malesef bnm sonucum negatifti :KK43: ilaçları bırakınca 3 4 gün içinde adet oldum o zaman bile inmemişti. 2 haftaya kendime geldim desem yeri var. Rabbim yardımcımız olsun.

teşekkür ederim canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. çok zor süreçler bunlar hem fiziksel hem psikolojik olarak... şu iki gündür resmen hareket edemiyorum yataktan çıkamıyorum...

Amin canım amiinn.. seni çok iyi anlıyorum bu durumları yaşadım ve şimdi yine yaşayacağım. ilaçlar buna sebep oluyor inş sonucu iyi olur da herşeye çabalarımıza değer.

Canım benimde tüp bebek. merak etme çok normal bi durum sen hiç kafanı takma. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Bol bol dua et canım. Rabbim yardımcın olsun. Meleğin seninle inşallah :)

Canım benimde tüp bebek. merak etme çok normal bi durum sen hiç kafanı takma. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Bol bol dua et canım. Rabbim yardımcın olsun. Meleğin seninle inşallah :)

canım aynı şişlik sende de oldu mu bir de sonra geçiyor mu hamile olunca da??
bir de çok ağrım var iki gündür sürekli adetliymişim gibi ilaç da alamıyorum umarım o da devam etmez. böyle olunca da sanki ben mıymıylanıyormuşum gibi hissediyorum ama gerçekten yıpratıcı..

evet benim şişlikte oldu kabızda oldum çok gazımda oldu karnı patlayacak gibi gaz yaptı ve kanamada oldu.ben bebek tutmadı dedim ama yerleşme kanamasıymış ilk denememde hamile kaldım şuan 1 yaşınd akızım var rabbim herkese nasip etsin

evet benim şişlikte oldu kabızda oldum çok gazımda oldu karnı patlayacak gibi gaz yaptı ve kanamada oldu.ben bebek tutmadı dedim ama yerleşme kanamasıymış ilk denememde hamile kaldım şuan 1 yaşınd akızım var rabbim herkese nasip etsin

geçmiş olsun ne güzel geride kalmış her şey... Allah sağlıklı günlerini göstersin kızının.
ben de bugün ilk testimi verdim 420 çıktı. anlamıyorum tabi direkt bana pozitif demeleri lazım ama iyi dediler. iki gün sonra bir test daha var merak ediyorum nasıl olacak...

geçmiş olsun ne güzel geride kalmış her şey... Allah sağlıklı günlerini göstersin kızının.
ben de bugün ilk testimi verdim 420 çıktı. anlamıyorum tabi direkt bana pozitif demeleri lazım ama iyi dediler. iki gün sonra bir test daha var merak ediyorum nasıl olacak...
iyi demekte ne demek müjde hamilerisn demeleri lazımdı hele ki böyle beklenen haber için:) benim ilk değerim 158 mi 153 mü neydi kağıt duruyor atmadım ama net hatırlamıyorum şuan değeri.2 gün sonra tekrar yaptırmışlardı o zman 400lerde çıkmıştı.benden 1 yumurta bulundu herkesde 9 10 13 yumurta maşallah ya.çok şükür 1 yumurtayla kızım oldu ama benm niye öyle oldu ya

canım aynı şişlik sende de oldu mu bir de sonra geçiyor mu hamile olunca da??
bir de çok ağrım var iki gündür sürekli adetliymişim gibi ilaç da alamıyorum umarım o da devam etmez. böyle olunca da sanki ben mıymıylanıyormuşum gibi hissediyorum ama gerçekten yıpratıcı..
evet aynı şişlik bendede oldu ve evet sürekli regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrımıştı korkutuyor insanı tabi. Ama o kasık ağrıları inan normal hamileliğin belirli aylarında ilk aylarda özellikle bizimle o kasık ağrıları kalbini ferah tut canım :)

canım gözünaydın bal gibi hamilesin :) hayırlı olsun...iki gün sonra değerin kat be kat artacak merak etme. Kaç embriyo transferin oldu

Merhaba oncelikle hayirli olsun umarim rabbim guzel sonuclarla karsilastirsin emeklerinin karsiligini alirsin benimde gecen hafta transferim gerceklesti ayni sorunlar bende var karnim cok şiş ve agrilarim cok fazla bugun altinci gunum kanamam falan olmadi umarim bende haftaya test yapicam umarim hayirlisiyla guzel sonuc cikar

iyi demekte ne demek müjde hamilerisn demeleri lazımdı hele ki böyle beklenen haber için:) benim ilk değerim 158 mi 153 mü neydi kağıt duruyor atmadım ama net hatırlamıyorum şuan değeri.2 gün sonra tekrar yaptırmışlardı o zman 400lerde çıkmıştı.benden 1 yumurta bulundu herkesde 9 10 13 yumurta maşallah ya.çok şükür 1 yumurtayla kızım oldu ama benm niye öyle oldu ya

valla öyle demediler bana ne yazık ki benim de kafam karıştı o yüzden. sonucunuz güzel iki gün sonra tekrar bakacağız dediler. ben de nasıl yani kesin değil mi sonuç dedim. yok ben öyle demedim dedi kadın bu sefer. bir kafa atasım geldi o kadar anlaşılmaz konuşuyordu ki :S
sonra eve geldim geldiğimden beri de internete bakıyorum falan evet sanırım hamileyim ama böyle saçma bir şekilde haber verdikleri için tam sevinemiyorum bile bir garip oldum...
öyle düşünme senden de 1 yumurta bile olsa sonuçta kızını kucağına almışsın...

Merhaba oncelikle hayirli olsun umarim rabbim guzel sonuclarla karsilastirsin emeklerinin karsiligini alirsin benimde gecen hafta transferim gerceklesti ayni sorunlar bende var karnim cok şiş ve agrilarim cok fazla bugun altinci gunum kanamam falan olmadi umarim bende haftaya test yapicam umarim hayirlisiyla guzel sonuc cikar

çok geçmiş olsun. inşallah iyi sonuçlar alırsın. ilk testimi yaptırdım ama hala aynı durum devam ediyor bende. hatta yemek yiyemiyorum. karnım o kadar şişiyor ki bu sefer nefes alamamaya başlıyorum. merkeze söylediğimde çok ileri bir aşama değil daha ilerlerse haber verin dediler. daha ilerlerse herhalde düşüp bayılırım. çok yumurta toplananlarda bu durum oluyormuş. benden aşırı da toplamadılar 11 tane toplandı. ama niye böyle bilmiyorum. böyle zamanlarda da sinir oluyorum sağlık personeline insana bir doğru düzgün açıklama yapsalar ne olur sanki...

çok geçmiş olsun. inşallah iyi sonuçlar alırsın. ilk testimi yaptırdım ama hala aynı durum devam ediyor bende. hatta yemek yiyemiyorum. karnım o kadar şişiyor ki bu sefer nefes alamamaya başlıyorum. merkeze söylediğimde çok ileri bir aşama değil daha ilerlerse haber verin dediler. daha ilerlerse herhalde düşüp bayılırım. çok yumurta toplananlarda bu durum oluyormuş. benden aşırı da toplamadılar 11 tane toplandı. ama niye böyle bilmiyorum. böyle zamanlarda da sinir oluyorum sağlık personeline insana bir doğru düzgün açıklama yapsalar ne olur sanki...
Merhaba baya uzun bir zaman gecmis uzerinden ama yardiminizi rica ederim ayni sislik bende de var 52 kilo zayif bir insanken ozellikle ttansfer sonrası karnim gun be gun balon gibi sisti ve hic inmiyor gaz degil cok su icmekten degil yani gobek gibi degil taa gibi cok sert nefes alirken cok rahatsiz oluyorum 2 gun sonra sonuc öğrenicem ben de. Sizin karniniz geçtimi niye oluyor bisey dedimi doktorlar

selam benim bugun opu gunumdu sisligim agrim inanilmaz ve hareket edince aci da var baya bildigin ohssyim doktor ilerlerse embriyolarini dondurur erteleriz demisti simdi onun can sikintisiyla uyuyamiyorum :(

Ohss deniyor. Arastirin biraz ciddi bir durum. Bu sekilde hamile kalinirsa olum riski bile var. Doktorunuzun transferi yapmamasina dua etmelisiniz. Ben de yasadim opu oncesi yuruyemiyordum bile. Adet ile gecti. Simdi transfer bekliyorum.
Kendinizi dinleyin nefes alamayacak kadar kotulesirse hemen doktorunuzu arayin.

benim de karnım patlayacak gibiydi
5 yumurtam toplanmıstı sadece hatta pantolanlarımın düğmesi kapanmıyordu transfer sonrası
ama ohss falan değildim

Back
X