- 7 Aralık 2023
- 415
- 115
-
- Konu Sahibi infinityspring
Taşınmasında bir sıkıntı olmuyormuş. Hastanenin danışman bölüme sorarsanız sağlıklı bilgiyi alırsınız. Her il ilçe ve hastanede farklı bir ücret istenebilir.Guncelll
Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi
Teşekkür ederimBen bir buçuk yıl önce Ankara'da bir klinikten diğerine taşıdım,bazı prosedürleri var klinikler sizi yonlendiriyor,bir tank içerisinde sallayıp devirmeden taşımanız gerekiyor,uzun mesafelerde riskli demişlerdi ama bizimki 10 dakikalık mesafeydi hiç bir sorun olmadı.
Hayır bize hiç bir ücret vermediler,kendi aracimizla taşıdık,gittiğimiz klinikte ücret almadi
Merhabalar ben de taşımayı düşünüyorum fakat endişelerim var, kendi aracınızla taşıdığınızı paylaşmışsınız. Süreç nasıl oldu acaba detaylandırır mısınız rica etsemHayır bize hiç bir ücret vermediler,kendi aracimizla taşıdık,gittiğimiz klinikte ücret almadi
İstediginiz doktoru bulamadığınız için mi taşıyorsunuzSize verilen tank ile taşıyorsunuz. Dünyanın en sersem duygularından . Bizimki bozulmamıştı . Ama daha çok bağlanıyor insan, o kafalara girmemek lazım . Biz yine mecbur taşıyacağız . Bi tüp bebek yapmayı beceremediğimiz gibi bir de sürekli taşıyoruzyıldım
Doktordan hiç memnun kalmadım hastaneden de . 2 embriyo var ama biri iyi dendi maalesefİstediginiz doktoru bulamadığınız için mi taşıyorsunuz
Kaç embriyo vardı