Embriyo taşıma ücreti ne kadar? Taşınırken embriyoda bozulma oluyor mu aynı il içinde taşınacaktır? Bilgisi olan yazabilir mi?

Elif887

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
399
111
Merhabalar

Embriyo taşıma ücreti ne kadar? Taşınırken embriyoda bozulma oluyor mu aynı il içinde taşınacaktır?

Bilgisi olan yazabilir mi
Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Guncelll

Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi
Taşınmasında bir sıkıntı olmuyormuş. Hastanenin danışman bölüme sorarsanız sağlıklı bilgiyi alırsınız. Her il ilçe ve hastanede farklı bir ücret istenebilir.

Eklentiler

• Screenshot_2024-08-11-13-42-09-44_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-08-11-13-42-09-44_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 61
Ben bir buçuk yıl önce Ankara'da bir klinikten diğerine taşıdım,bazı prosedürleri var klinikler sizi yonlendiriyor,bir tank içerisinde sallayıp devirmeden taşımanız gerekiyor,uzun mesafelerde riskli demişlerdi ama bizimki 10 dakikalık mesafeydi hiç bir sorun olmadı.

Ben bir buçuk yıl önce Ankara'da bir klinikten diğerine taşıdım,bazı prosedürleri var klinikler sizi yonlendiriyor,bir tank içerisinde sallayıp devirmeden taşımanız gerekiyor,uzun mesafelerde riskli demişlerdi ama bizimki 10 dakikalık mesafeydi hiç bir sorun olmadı.
Teşekkür ederim
Peki 1,5 yıl önce taşıma ücretini verdiler mi size
Yani bağlı olduğunuz klinikten ayrıldınız ya
O son embriyo ücretini verdiler mi

Size verilen tank ile taşıyorsunuz. Dünyanın en sersem duygularından . Bizimki bozulmamıştı . Ama daha çok bağlanıyor insan, o kafalara girmemek lazım . Biz yine mecbur taşıyacağız . Bi tüp bebek yapmayı beceremediğimiz gibi bir de sürekli taşıyoruz 🫣😅 yıldım

Olacağı varsa olur geleceği varsa gelir göreceği gün varsa doğarlar hayırlısı ile . Profesyonel olunduğu sürece sıkıntı olmaz diye umuyorum . Biz Acıbadem şubeleri arasında taşımıştık . Şimdi Amerikan hastanesinden başka yere taşıyacağım

Size verilen tank ile taşıyorsunuz. Dünyanın en sersem duygularından . Bizimki bozulmamıştı . Ama daha çok bağlanıyor insan, o kafalara girmemek lazım . Biz yine mecbur taşıyacağız . Bi tüp bebek yapmayı beceremediğimiz gibi bir de sürekli taşıyoruz 🫣😅 yıldım
İstediginiz doktoru bulamadığınız için mi taşıyorsunuz
Kaç embriyo vardı 🙁

Amerikan hastanesinden taşıyacağım bu arada , oradan taşıyıp mutlu sona erişen var ise yazar ise sevinirim

X