Merhabalar, tüp bebekte yeterli sayıda yumurta toplandı ,8 dolu yumurtadan 2 tane embriyo oluştu. 5. Güne embriyo ilerlemedi ve transfer iptal oldu,bu durumu yaşayan var mı? Yumurta ve sperm kalitesini artırmak için neler yapabilirim ,özelde tedavi gördük doktor bu konu hakkında şunu yapabilirsin kullanabilirsin diye bir öneride bulunmadı .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyo oluşmaması
- Konu Sahibi Valued
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
Ben arisutu bal polen propolis omepa ve vitamin kullandim.. 3 yumurta toplandi 3 embriyoda 5.gune gittiMerhabalar, tüp bebekte yeterli sayıda yumurta toplandı ,8 dolu yumurtadan 2 tane embriyo oluştu. 5. Güne embriyo ilerlemedi ve transfer iptal oldu,bu durumu yaşayan var mı? Yumurta ve sperm kalitesini artırmak için neler yapabilirim ,özelde tedavi gördük doktor bu konu hakkında şunu yapabilirsin kullanabilirsin diye bir öneride bulunmadı .
- 27 Haziran 2022
- 219
- 121
- 33
Daha öncesinde gitmemişmiydi peki aynı durum bende de var gidiyor 5. Güne ama erken blast oluyorBen arisutu bal polen propolis omepa ve vitamin kullandim.. 3 yumurta toplandi 3 embriyoda 5.gune gitti
- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.358
- 63
Benden de 20 yumurta toplanmıştı. 5 tanesi kaliteli cikmis. 4 tanesi dollenmis. 2 tanesi 3.gun dondurduk dediler. Diger ikisi olmamış 5.gun aradılar. 20 yumurtadan 2 tane demek çok az demek değil mi? Bir de simdi bu 2 taneyi dondurduk dediler transfer gununu beklicez dediler. O zamana kadar bu 2 emnriyoya bir şey olma ihtimali var mı yine? Labaratuar sürecinin tamamlandı dedi embriyolog ama anlamadım tam. Yoksa suan 2 tane embriyom transfer için beni bekliyor demek mi?
benden de dün 16 adet yumurta toplandı; ama sadece 2 adet embriyo oluşmuş :-(Merhabalar, tüp bebekte yeterli sayıda yumurta toplandı ,8 dolu yumurtadan 2 tane embriyo oluştu. 5. Güne embriyo ilerlemedi ve transfer iptal oldu,bu durumu yaşayan var mı? Yumurta ve sperm kalitesini artırmak için neler yapabilirim ,özelde tedavi gördük doktor bu konu hakkında şunu yapabilirsin kullanabilirsin diye bir öneride bulunmadı .
sebebini sorduğumda sebepsiz infertilite cevabı aldım
5. günü beklemeden yarın donduracaklarmış, ikinci gün dondurulan yumurta ne kadar sağlıklı olabilir :-(
sanırım şansım yok denecek kadar az...
Bana çok enteresan geliyor bu durum ,ben hala kabullenesim gelmiyor,nasıl bu kadar çok olan yumurtadan çok az embriyo döllenebiliyor,doktorlar paragöz olmuşlarbenden de dün 16 adet yumurta toplandı; ama sadece 2 adet embriyo oluşmuş :-(
sebebini sorduğumda sebepsiz infertilite cevabı aldım
5. günü beklemeden yarın donduracaklarmış, ikinci gün dondurulan yumurta ne kadar sağlıklı olabilir :-(
sanırım şansım yok denecek kadar az...
inanın bende anlamıyorum, görüşmeye gittim verilen cevap; yumurtada sorun yok, spermde sorun yok, problem ne diyorum böyle durumlar olabilir hiç embriyomuz olmayabilirdi de cevabını alıyorumBana çok enteresan geliyor bu durum ,ben hala kabullenesim gelmiyor,nasıl bu kadar çok olan yumurtadan çok az embriyo döllenebiliyor,doktorlar paragöz olmuşlar
İlk tedavimde 3 ay vitamin kullandirdilar günde ortalama 8 vitamin alıyordum yaşım 29du. 15 yumurta toplandı 14 dolu çıktı 7si döllendi 3. Gün donduruldu. Tam 3 kez transfer oldum çift çift olmadı birinide kendileri imha etmiş. Sonra merkez değiştirdim uyduruk bir folik asitle (uyduruk diyorum çünkü 56 lira falandı ilk tedavimde kullandığımız ilaçlar tüp bebekten fazla tutmuştu) 14 yumurtadan 13 ü dolu çıktı 12si döllendi 12si de 5. Günü gördü. Tek embriyo transferi ile hamileyim. İki tedavi arası 4 sene yani yaşım 33. Vitaminlerle olacak olsaydi benim olurdu ben laboratuvara bağlıyorum. Laboratuvar ne kadar basariliysa o kadar guzel sonuc aliniyor. Ne yazık ki tüp bebek bir sektör olan yumurtayı da çöp ediyorlar ve hiiiiiç umurlarında da değil....
Demek istediğim de tam olarak bu , onların elinde olan bişey , arada 4 sene var ,ve olayın tam tersi olması gerekirken daha iyi bir sonuç almışsınız, resmen ticarete dökmüşler olayı bazı merkezler,hakkım helal değildir çok yıpratıcı bi süreçti,Antalyada Ali Fuat Şengör de tedavi gördüm ,inşallah bu yorumu görürler gitmezler Siz en en son hangi doktora gitmiştinizİlk tedavimde 3 ay vitamin kullandirdilar günde ortalama 8 vitamin alıyordum yaşım 29du. 15 yumurta toplandı 14 dolu çıktı 7si döllendi 3. Gün donduruldu. Tam 3 kez transfer oldum çift çift olmadı birinide kendileri imha etmiş. Sonra merkez değiştirdim uyduruk bir folik asitle (uyduruk diyorum çünkü 56 lira falandı ilk tedavimde kullandığımız ilaçlar tüp bebekten fazla tutmuştu) 14 yumurtadan 13 ü dolu çıktı 12si döllendi 12si de 5. Günü gördü. Tek embriyo transferi ile hamileyim. İki tedavi arası 4 sene yani yaşım 33. Vitaminlerle olacak olsaydi benim olurdu ben laboratuvara bağlıyorum. Laboratuvar ne kadar basariliysa o kadar guzel sonuc aliniyor. Ne yazık ki tüp bebek bir sektör olan yumurtayı da çöp ediyorlar ve hiiiiiç umurlarında da değil....
İlk tedavimde 3 ay vitamin kullandirdilar günde ortalama 8 vitamin alıyordum yaşım 29du. 15 yumurta toplandı 14 dolu çıktı 7si döllendi 3. Gün donduruldu. Tam 3 kez transfer oldum çift çift olmadı birinide kendileri imha etmiş. Sonra merkez değiştirdim uyduruk bir folik asitle (uyduruk diyorum çünkü 56 lira falandı ilk tedavimde kullandığımız ilaçlar tüp bebekten fazla tutmuştu) 14 yumurtadan 13 ü dolu çıktı 12si döllendi 12si de 5. Günü gördü. Tek embriyo transferi ile hamileyim. İki tedavi arası 4 sene yani yaşım 33. Vitaminlerle olacak olsaydi benim olurdu ben laboratuvara bağlıyorum. Laboratuvar ne kadar basariliysa o kadar guzel sonuc aliniyor. Ne yazık ki tüp bebek bir sektör olan yumurtayı da çöp ediyorlar ve hiiiiiç umurlarında da değil.
Bu arada hayırlı olsun,kucağınıza da almayı nasip etsin rabbim nasıl bir tedavi gördünüz,tedavide neler kullanıldı,eşiniz bu süreçte herhanbi bi ilaç iğne yada takviye kullanmış mıydı?İlk tedavimde 3 ay vitamin kullandirdilar günde ortalama 8 vitamin alıyordum yaşım 29du. 15 yumurta toplandı 14 dolu çıktı 7si döllendi 3. Gün donduruldu. Tam 3 kez transfer oldum çift çift olmadı birinide kendileri imha etmiş. Sonra merkez değiştirdim uyduruk bir folik asitle (uyduruk diyorum çünkü 56 lira falandı ilk tedavimde kullandığımız ilaçlar tüp bebekten fazla tutmuştu) 14 yumurtadan 13 ü dolu çıktı 12si döllendi 12si de 5. Günü gördü. Tek embriyo transferi ile hamileyim. İki tedavi arası 4 sene yani yaşım 33. Vitaminlerle olacak olsaydi benim olurdu ben laboratuvara bağlıyorum. Laboratuvar ne kadar basariliysa o kadar guzel sonuc aliniyor. Ne yazık ki tüp bebek bir sektör olan yumurtayı da çöp ediyorlar ve hiiiiiç umurlarında da değil....
Amiiiin nerede varsa bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah rahim filmi çektirdiler temiz çıktı bizim sorunumuz eşimin morfoloji ve sayısıdı. Eşim proxeed plus kullandı benim rahim filmi ve adet bekleme sürecimde bende dediğim gibi sadece folik asit. Eşimden iğne ile sperm alındı. 7 sagliksiz embriyo geçmişim olduğu için pgt yapıldı 1 sağlıklı embriyo transfer edildi. Doğal siklusla transferim oldu ilaçsız anlamadım bile diğer tedavilerimde intihar ediyor gibiydim avuç avuç ilaç fitil igne sirtimda bantlar benim doktor tercihim olmadı gittiğim merkezin laboratuvarı için gittim rastgele randevu aldım çünkü prof bile olsa sagliksizsa embriyo ne yapsa tutmaz. şans ya en iyi doktora denk geldim şükür vesile oldu bebegime Şişli Memorial Yücel ŞahinBu arada hayırlı olsun,kucağınıza da almayı nasip etsin rabbim nasıl bir tedavi gördünüz,tedavide neler kullanıldı,eşiniz bu süreçte herhanbi bi ilaç iğne yada takviye kullanmış mıydı?
- 24 Temmuz 2020
- 383
- 140
- 53
- 41
Evet benim 2020 de gerçekleşti 7 dolu yumurta toplandı fakat ne yazıkki 1 adet döllendi ve transfer olamadı ve yumurtam zorla döllendirilmiş. Takviye söylemedi kimse ben arayıp tarayıp araştırıp kullandık. Çok fazla para harcanıyor bu süreçte Allah yardımcımız olsun. Yumurta direnç gösteriyor Ya da sperm kalitesi kötüMerhabalar, tüp bebekte yeterli sayıda yumurta toplandı ,8 dolu yumurtadan 2 tane embriyo oluştu. 5. Güne embriyo ilerlemedi ve transfer iptal oldu,bu durumu yaşayan var mı? Yumurta ve sperm kalitesini artırmak için neler yapabilirim ,özelde tedavi gördük doktor bu konu hakkında şunu yapabilirsin kullanabilirsin diye bir öneride bulunmadı .
- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
V Valued inşallah Allah hayırlısıyla bir evlat nasip eder
Öncelikle fazla kilonuz varsa vermeniz lazım. Haftada 3 gün tempolu yürüyüş. Her gün haşlanmış yumurta ile kahvaltı, haftada iki kez kırmızı et, bir kez balık. Her öğünde yeşillik, salata vb. Kısacası çok iyi beslenmeniz lazım. D vitamini bu aylarda düşmeye başlar, takviyeye başlayın.
Kalite için en önemli vitaminler B12, D ve folik asit diye biliyorum.
Şimdi dikkat etmeye başlarsanız üç ay sonra kaliteli yumurta üretilmeye başlıyormuş.
Tabii bunları yumurta için söylüyorum. Sperm durumunu bilmiyoruz.
Öncelikle fazla kilonuz varsa vermeniz lazım. Haftada 3 gün tempolu yürüyüş. Her gün haşlanmış yumurta ile kahvaltı, haftada iki kez kırmızı et, bir kez balık. Her öğünde yeşillik, salata vb. Kısacası çok iyi beslenmeniz lazım. D vitamini bu aylarda düşmeye başlar, takviyeye başlayın.
Şimdi dikkat etmeye başlarsanız üç ay sonra kaliteli yumurta üretilmeye başlıyormuş.
- 24 Temmuz 2020
- 383
- 140
- 53
- 41
Yumurta dışında döllenmeye yardımcı maya proteini var şayet bu yoksa sperm yumurtaya giremiyor. Sperm sayı kalitede sorun yok yumurta olgun deniyorsa sebep budur diye düşünüyoruminanın bende anlamıyorum, görüşmeye gittim verilen cevap; yumurtada sorun yok, spermde sorun yok, problem ne diyorum böyle durumlar olabilir hiç embriyomuz olmayabilirdi de cevabını alıyorum
AmiiinnYürüyüş yapmak alışkanlığımdır severim normalde de , 51 kiloyum ,163 boyundayım,28 yaşındayım,sigara ve alkol ya da kötü alışkanlıkları olan birisi de değilim ,o yüzden şaşırmıştım nasıl döllenemiyor diye ,şuan takviye kullanmaya başladım,3 aylık devam edeceğim, beslenmemi de dediğiniz gibi ayarladım,eşimin sperm değerleri de çok düşük ,morfoloji 1, ileri hız %20 ,200 milyon toplam ama labaratuvardan kaynaklı olduğunu düşünüyorumV Valued inşallah Allah hayırlısıyla bir evlat nasip eder