- 28 Ekim 2024
- 89
- 10
- 28
- Konu Sahibi suprzymrta
Kızlar merhaba bugün transferim gercekleşti embriyo kalitesi 2bb bu sekilde olup hamile kalanlar varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaliteyi boşver. Rahatla gevşe. Şuan bebeğin seninle içinde. Sana sımsıkı tutunsun. 2. Gün 5. Gün önemli değil. Tutacapı varsa her türlü tutuyorKızlar merhaba bugün transferim gercekleşti embriyo kalitesi 2bb bu sekilde olup hamile kalanlar varmı
İnsan düsünmeden edemiyor işte 2bb deyince cok üzüldümTransfer olmuşsun artık kalitesini düşünmene gerek yok pozitif ol tutacağına inan ve dua et benim embriyo kalitemde iyi sayılmazdı ama şu an pozitif görünüyor
Anlıyorum elbette üzülüyo insan ama tutacagi varsa tutuyor şöyle düşün bazen en iyi kaliteler tutmuyo en düşük kalite tutuyo allah bilir en iyisini hakkinda hayirlisi olsunİnsan düsünmeden edemiyor işte 2bb deyince cok üzüldüm
Benim de dün 2bb transferim gerceklesti, dun cok moralim düşüktü. Biraz burda moral bulmaya geldim. Pozitif yorumlar var. İnşallah pozitifi görürüz.Kızlar merhaba bugün transferim gercekleşti embriyo kalitesi 2bb bu sekilde olup hamile kalanlar varmı
Benim 6. Günüm bugun idrarda negatif cıktıBenim de dün 2bb transferim gerceklesti, dun cok moralim düşüktü. Biraz burda moral bulmaya geldim. Pozitif yorumlar var. İnşallah pozitifi görürüz.
Cok sevindim adınıza hadi hayırlısı ile saglikla gelsinkaliteye çok takılmamak lazım. ilk transferim 4aa idi kimyasal ile sonuçlandı. İkinci denememiz 3aa idi kalp atışını duyduk. Nasipte varsa ne olursa olsun tutuyor.
6.gunde negatif çıkması cok normal:) 2 3 gün sonra asıl çıkar, hadi insallah pozitifi al:)Benim 6. Günüm bugun idrarda negatif cıktı