Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Embriyo kalitesini yükseltmek mümkün mü yaşım 29 bir defa tüp bebek denemesi geçirdim embriyolar 2 kalitede çıktı yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba ben iki defa yaptırdım olmadı yaşım 30 yumurtalarım ulturasyonda bakıldıgında iyi görünüyormuş toplama işleminde 4tane yumurta topladılar gelişmiyormuş güçsüzmüş birde benim rahmim çatalmış çocugum olsa bile düşer dediler beni aydınlatırsanız sevinirim
evet hocam burdaki arkadaşlar dhea isimli ilacın yumurta kalitesini artırıp artırmadığını gerçekten merak ediyorlar bilgilendirirseniz seviniriz.......
yumurta olusumu az oldugunda farklı bır protokol uygulanıyormu?femara protokulunu uyguluyorsunuz?yoks adıgerlerınımı?akupunkturu öneriyormusunuz?
merhaba hocam ben tekrar tüpbebek yaptırmak istiyorum tekrar hayal kırıklı yaşarım diye korkuyorum yumurtalarımın zayıf oldugunu söylediler tutmaz dedi toktor genetik olabilir dediler genetik tahlilindede temiz çıktı üçüncü tüpbebege rapor geçiyormu ne yapacamı bilmiyorum hocam başarılar
bu aşamadan sonra neler yapılabilir ...yani tedaviye devam edeyim mi yada tıbbın çözemediği bi durum varsa hiç uğraşmayım mı...inanki aklınıza gelebilecek bütün tahlil ve tetkikleri yaptırdık her şey temiz ben kafayı yiyeceğim ne olur iyi şeyler duymaya ihtiyacım var saygılarımla